= Citat = Izvorno postao Krompirko
ono što si odvoio riješ spacerom je za mene psovka, jer nismo mi glupi da to neshvaćamo, a ako to svi shvate isto ti je dal si napisao ovako ili onako...

No onda da još nadodam, ako forum ima mogučnost da sam predpostavi prostu riječ (moj ima) onda bi je zamaskirao....

stavljanjem spacera ti si omogučio da se sva slova vide... i time se spustio na taj nivo da vrijeđaš forum...

Ovaj forum ima mnogo korisnika... i do sad su se na ovo pravilo žalili problematični članovi koji su pravili nered...

Ja smatram da je to itekako pravedno, jer je glupo da se netko registrira i posta samo u oglasnik, a da ništa ne pridoda razvoju foruma... (makar i svojim čudnim idejama, a nekad i dobrim)

Svaki forum ima svoja pravila, tako i ovaj, i ako se sa njima ne slažeš, možeš slobodno otići.
Cuj oprosti ali pricas gluposti, to ti otvoreno kazem, nije istina da se zale problematicni ljudi jer ja takav nisam niti sam stvarao probleme, ali ne prihvacam da pojedinci nemaju pravo glasa, to nije demokracija, to je autokracija, nadalje rado bi otisao, ali zasto mi ne izbrisu korisnicko ime i rijesen problem, mogu se takodjer i izbrisati postovi?
Ili neka ukinu zabranu postanja oglasa jer to ne drzi vodu, ako se netko registrira da posta oglas tada ce taj i redovito posjecivati stranicu da vidi jel mu netko ostavio privatnu poruku, a dobro znamo da je svaki posjetitelj vazan jer jedan za sobom uvijek odvuce njih barem deset, plus tu je i cinjenica da se stranice isplacuju jedino bannerima a opet obojica znamo koliko vrijede tu hitovi!