...ovo je zadnji offtopic - ma bio ja budala il ne, LCD kupit neću jer nisam blesav davat tolike novce za jedan...neću reći što...glupost... crt je proslost, onaj ko kupi crt umjesto lcd-a je budala.
...stoga, "Gruntovčan", sretno pri kupnji...
Slazem se , CRT meni ne dolazi u obzir jerbo ovaj novi monitor kupujem zbog svog zdravlja prvenstveno .Igrice igram full rjetko , kao sto sam vec napiso.
CRT is not an option .
mislim da cu navuc starce na ovaj Samsung ..
asto se naslova trice mal osam fulo .. nisam trebo to pisat za LG nakraju je ispalo da ocu Samsung...
...ovo je zadnji offtopic - ma bio ja budala il ne, LCD kupit neću jer nisam blesav davat tolike novce za jedan...neću reći što...glupost... crt je proslost, onaj ko kupi crt umjesto lcd-a je budala.
...stoga, "Gruntovčan", sretno pri kupnji...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hvala . Molim rasprave o doticna dvije vrste monitora u drugu temu .
evo jos jedno pitanje .. jel ima slika na monitoru , sad govorim za moguci buducoi LCD , dal ovisi o grafičkoj?recmo trenutno vrtim ati 9600xt al moja grafa je polupokvarena mx440 64sdram ... jel ima to kakvog utjecaja?
Ne...
Sve ce biti isto kao na CRT monitoru.... ono nacin prikaza...
jedino kaj bi trebao vidjeti, ako kupis monitor sa DVI prikljuckom (iako sumnjam da DVI imaju monitori do 2000 kuna al zna se naci), ond amora graficka imati DVI port, ako ne, onda sve ide normalno ko inace kad spajas CRT...
mislim da ovaj zamsung nema DVI a moja graficka isto nema DVI tak da ...
9600xt ima kolko vidim.
Evo, kako je moj stari LCD prije par mjeseci odapeo, i kako se mučim sa ovom guzonjom, pa kak je pala neka lova, kupujem si LCD.. (ne drogu
Dakle, evo što sam ja odabrao:
Na prvom mjestu mi je bio dizajn.
Na drugom mjestu mi je bio kontrast...
Na treće mjesto sam stavio uvijet da mora biti minimalno 8Ms
i kad sam vidio cijenu, bio sam oduševljen...
Dakle Riječ je o Hyundai ImageQuest B91A
Veličina ekrana: 19"
Maksimalna rezolucija: 1280 x 1024 @ 75Hz
Veličina točke; 0.264
Kontrast: 700:1
Vrijeme odaziva: 8ms
Svjetlina: 300cd/m2
Konektor: D-Sub
Masa: 4.5Kg
Boja: Silver/Black
Cijena:
Hm, izaći će me oko 2200 kuna max (ne platim pdv)
Zvuči sasvim dobro... kolika je garancija?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nesmije biti nijedan mrtav pixel, a ako misliš na garanciju koliko će raditi, to je 3 godine
Uzmi si rađe Samsung 940B ili još bolje 930BF, malo je skuplji ali osjetno bolji
LOL..
na svijetu postoje dva lidera u prouizvodnji LCD monitora i oni su ujedno jedini proizvodjači matrica za LCD monitore, a to su Samsung i Phillips..
Hyundai uzima Samsungove matrice i ugrađuje u svoje monitore...
Stvar je da u trgovini di kupujem bez PDVa nemaju te dotične samsunge... pa mi je ovo jedini najbolji izbor, a mislim da će predivno raditi...
samsung 710n ili Phillips 170s
Sta je bolje ???
samsung 710n
Evo ja sam prije dva mjeseca uzeo monitor... Uzeo sam isto Hyundai, ali ipak malo veći jer sam upao u neki dobar poslić... U biti Hyundai monitori su sami po sebi odlični... Stvarno im svaka čast na proizvodnji ovako dobrog komada elektronike... Slika je fenomenalna, boje odlične, igre rade super, dizajn i obrada slika super... Gledanje filmova također... (10 minuta podešavanja monitora)
Što vi profi mislite o monitoru Cybox Pr-19to j za jednog studenta. Kakve su mu performanse , mane , mišljenje?
Pozitivno : Cijena
Negativno : Sve ostalo...
Ako se nebavi web dizajnom, ako ne žei neki preedivni dizajn monitora, ako neigra igre, ako samo radi u MS programima, onda je ovo OK za njega
Uspoređujem performanse s ostalim LCD i ne vidim da ima odstupanja od normi
Šifra 17321 Ubaci u košaricu
Naziv Mon. LCD 19" CIBOX PR-19
Cijena 2.095,00
Bodovi 52
Jamstvo 36
Opis: Rezolucija : 1280 x 1024@60/70/75 Hz
Veličina točke : 0.294(H) x 0.294 (V) mm
Kut gledanja : 160o horizontalni
160o vertikalni
Boja : 16.7 million
Kontrast : 500 : 1
Vrijeme odziva : 12ms
Osvjetljenje : 300 cd/m2 (typ)
Zvučnici : 2W x 2
Dimenzije : 430 x 440 x 250 mm
Težina : 6.50 Kg
decki niti jedan lcd monitor nije dobar kao crt
sta mislite zasto ljudi koji se bave grafikom imaju masom crt(doduse profesionalne monitore)monitore
i lcd monitori imaju dobru sliku na samo jednoj rezoluciji
DUKE II CMGSN
Bookmarks