Ovako zanima me koji mi programi sve trebaju ili treba da mogu gledat internet stranice na mobu,radi se o nokia 3230 te VIP kartici,koje su postavke te kako to sve podesiti,te kak to izgleda u praksi te koja je cjena.HVALA
Možeš surfati i sa defaultnim programom, ali je vjerojatno bolje da si nabaviš Operu ( www.opera.com ).
Cijene su nemalih 5,96kn/100kb
Za postavke idi na www.vipnet.hr i odonud si pošalji postavke na mob ili nazovi službu za korisnike
Ako ti mreža ne pruža neku vrstu besplatnog trial perioda za GPRS ili nešto slično, tako da ti je sve to za džaba, ne bih baš preporučuo jer je jednostavno preskupo.
Za WAP stranice, hajd' i nekako, ali za pregledavanje WEB stranica se jednostavno ne isplati. Uostalom probaj pa javi koliko ti treba da potrošiš kredu ;)
Nije niti to tako strašno jer se može isključiti prikaz slika pa se veličina same stranice može jako puno smanjiti (većina vjerojatno nije veća od 5kb)
-moj račun će biti ovaj mjesec uvećan za par stotina kuna jer sam tamanio mailove , skidao mjuzu i ko zna što kako mi ojašnjavaju od dotičnog operatera
i sve to (surfanje mobom) u dva dana -skupo za pojopijodit
Po meni ti je to potpuno neisplativo. Mene su prije pola godine oni iz tkoma tako pokrali kod surfanja onom njihovom t-zonom i opcenito netom preko GPRSa da sam se ekspresno prebacio na VIP, i nisam pozalio. Surfanje Vodafone liveom je besplatno, i naplate ti tocno koliko potrosis.
Sto se mailova tice, mobom je najpametnije skidati samo zaglavlja, puno je jeftinije.
Bookmarks