a možda te neke koje nerade nisu najmenjene tvom aparatu?
Ovako, imam motorolu V3 koju sam flashao po Blue Devilovim tutorialima (Hvala blu) i sada imam problema sa nekim java igricama. Instalirao sam npr Age of Empires i kada je hocu pokrenut na mobitelu pise Application Error i isti problem imam s jos nekim igrama, a neke mi rade.
Da li netko zna u cemu je problem?
S/W Version: R374_G_0E.42.0ER
HELP![]()
a možda te neke koje nerade nisu najmenjene tvom aparatu?
koliko znam Age of Empires je za smartphone motorole.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Ja ju imam na v360 i uredno radi.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Možda ne govorimo o istoj verziji? Znam da su sve te JAVA igrice u pravilu cross-platform kompatibilne, s minimalnim nedostacima (rezolucija itd) - ali ako su iole kvalitetnije kodirane, radit će koliko-toliko na svim JAVA-mobovima.
Ja imam, primjerice, preko 1000 komada raznih igrica (sad su već i stare), i samo ih je manji dio baš za v500 pisan. Pa većina ipak radi.
No neke ne rade (recimo, Snake sa Nokie). Tako da se možda radi o različitim verzijama AOE igre...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja imam Motorolu V3 i jednostavno ne mogu prebaciti niti jednu igricu u .jaru... Gleado sam i one baš za tu verziju mobitela ali ništa... Moj bluetooth stick super radi... Zato nemorate pitat da li je možda pokvaren pa ak' je neko imao ISTI problem pa ga riješio može li podijeliti s nama... Mobitel je Motorola RAZR V3 Black... Pa pomozite... Thx unaprijed
Bookmarks