Evo isprobao sam ovaj konverter na svemu sto sam se mogao dosjetiti i radi fantasticno. Racunalni zvucnici, slusalice, tv, linija. Naravno na liniji su distorzije ocite, ali to nije problem.
Kupujte ljudi.
Evo isprobao sam ovaj konverter na svemu sto sam se mogao dosjetiti i radi fantasticno. Racunalni zvucnici, slusalice, tv, linija. Naravno na liniji su distorzije ocite, ali to nije problem.
Kupujte ljudi.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
evo kupio i ja iz crazyja al mi ne radi stereo bajno
treba slusalice izvuc cirka pola cm i adaptera da bude stereo
kvaliteta je isto u banani
koliko god na metnuo eq-a i xb-a svejetno je jako treblasto i krci akd malo jace dignem volume i ima onaj "telefon " zvuk![]()
čekaj sad, u jednog radi dobro a u jednog radi loše?? pa jel to valja naručit il ne??
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
cuj neznam , probaj
evo jasam se cjeli dan zajebavo stime i uspio sam dobit jedna polozaj u adapteru da bude stereo al to mi jos nije to . nije ta kvaliteta zvuka ko da recimo slusam sa istim slusalicama za discmena . a t apozija je da slusalice skoro i nisu u adapteru nego ga lagano diraju izvana (nisu opce unutra i ispadaju ) .
i jos jedno pitanje
dali neko zna gdje i kako da promjenim gain table u registryju ?(hocu pojacat malo )
izgleda da cu nakraju morat kupit mp3 player
Bookmarks