imaš pravo!
![]()
Premalo
Dovoljno
Previše
Ja bih izvukao i drugu pouku: Nećemo snižavat cijene ali smo zato najbolja mreža sa najviše korisnika. SVI U T-MOBILE!Izvorno postao nijala
![]()
![]()
imaš pravo!
![]()
Za razliku od reklame Tele2 - T-mobileova reklama ne sadrži ni malo humora, zato neće ostat upamćena. Tele2 koristi humor i na smiješan način pokazuje slabosti drugog operatera, dok su u T-mobile-u toliko umišljeni da nisu ni svjesni kolike greške rade.Izvorno postao nijala
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Upravo sam vidio jednu reklamu od T-mobile-a koja me oduševila... radi se o onoj reklami 'U dobrim rukama'... svaka im čast...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
reklama je super za razliku od onog tembuildinga koja je totalni promasaj
dobar grah daleko se čuje
....da i mene je Teo oduševio!!Dobra reklamaIzvorno postao whiteboy
![]()
Je. Nenametljivo i sasvim dovoljno simpatično...Izvorno postao whiteboy
Ma meni je reklama skroz debilna. Onaj slogan "u dobrim rukama" ko da su neka zaklada za djecu ili neka humanitarna organizacija. Uglavnom, pranje mozga.Izvorno postao whiteboy
![]()
je, crveni križ u najmanju ruku...
joj kako ih volim gledati kako se bore za nas korisnikezato su sve reklame za mobilne mreže smiješne i duhovite
![]()
Seriously?
Slazem se...mislim, kakve veze dobre ruke imaju s njima?!?Izvorno postao ojpi
pa ono kao, mi smo u dobrim rukama, jer koristimo njihovu mrezu. dodusa je ne...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Znam ja sta su oni htjeli time rec, ali mislim da su malo fulali!!! Nije reklama za osiguranje! Zapravo sta oni to nama daju da mogu rec da smo s njima u dobrim rukama? Nista, samo uzimaju...Ma hocu rec da mi slogan nikako ne pase za telefonsku mrezu. Reklama mozda je OK, ali ko da je napravljena za krivu firmu, u krivu svrhu!
ma ulizuju nam se eto...Izvorno postao user_name
Seriously?
A sta ces, to je cilj svake reklame. Mislim, meni su super tele2 reklame, ali cinjenica je da svi oni imaju isti cilj, samo razlicite metode, a metode t-mobilea i vipa zivciraju!!! T-mobile je ko Kosorica, samo sta iz konzerve ne izleti, a sad su ocito poceli i igrat na emocije!
slažem se tele2 reklame su i meni dobre i ne dosađuju previše s reklamama ne vidim ih često (možda nemaju paraIzvorno postao user_name
) sve u svemu vip i t-mobile svakako živciraju... i iz principa sam prešao na tele2 a to da igraju na emocije hahahah pa šta si oni umišljaju... ne vjerujem da se oni još uopće reklamiraju pa malo dijete zna što je t-mobile ili vip...
Zadnji uredio Compov : 24-03-2006 u 02:39
Seriously?
Ja takoder, cim smo vidli onu prvu reklamu "dosta je gluposti" doma smo se generalno dogovorili da svi prelazimo na tele2, pa ko zeli dobre ruke da im prazne dzepove...
hahaha bašIzvorno postao user_name
![]()
eoni moje đepove praznit sigurnim rukama
![]()
pa ni vip sa express your self (je da je mjuza ok) ali
![]()
![]()
![]()
Seriously?
iako ne volim TE-mobilE, moram priznati da je ova rekla baš super (bar meni), pogotovo mi se sviđa mirnoća (super što su stavili Kings of Convenience za glazbenu podlogu); za razliku od reklama Tele2 koje mi uvik podignu otkucaje srca od svih onih boja i vrištanja, ovo je pravo smirenja, bravoo (ako ne za nešto drugo, onda bar za reklamu)
...kad pogledam...ma reklame... bit je u tome što god oni stave na tv nama će uvijek biti bitnija cijena njihovih bajnih usluga...Izvorno postao SEguy
Seriously?
nemojte samo ovu temu pretvorit u prepucavanje oko operatera, govorimo o reklamama...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
u zadnje vrijeme koristim oba tri povremeno i mogu reću :
1. najbolje su mi T- mobile reklame
2.Vip poneka i bolja od 1.
2. Tele 2- slogani = katastrofa
abdbda
Baš sam mislio napisati svoje mišljenje o reklamama kad vidih post od abd-a..Izvorno postao abd
Potpuno se slažem s njim ...
Nije ovo za mene ...
Vau...zanimljivo razmisljanje...i ajde, mogu jos razumjet da se nekom svidaju reklame t-mobilea i vipa kad su vec tolike pare potrosene da se njima ispire mozak, ali sta fali jednostavnim sloganima reklama za koje je ocito da u njih nije puno ulozeno i kojima je najveca svrha jednostavno i jeftino pokazat ljudima sta nude?!?Izvorno postao abd
meni su reklame od tele2 katastrofa.
Bookmarks