Jel mi moze neko na pm poslat neku opciju trgovine u Zg-u di je jeftin PS2 sa cipom koji cita od dvd-a do divx-a i obicnih cd-a s igricama.Cisti sam pocetnik,a kupujem ga burazu za pod bor pa me zanima.Ak nije problem mozete i ovdje.![]()
Jel mi moze neko na pm poslat neku opciju trgovine u Zg-u di je jeftin PS2 sa cipom koji cita od dvd-a do divx-a i obicnih cd-a s igricama.Cisti sam pocetnik,a kupujem ga burazu za pod bor pa me zanima.Ak nije problem mozete i ovdje.![]()
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
plavi oglasnik?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao flOorKilla
Mislio sam potpuno novo.![]()
i ja isto!Izvorno postao sirius
pa u oglasniku ti se oglasavu takve polulegalne trgovine.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Potpuno novo se može nači i po 1100kn ali bez chip-a.Izvorno postao sirius
A neki od poštenijih čipova za oko 300kn.
Ja sam se baš raspitivao po trgovačkim centrima i manjim trgovinama računalne opreme i slične.
Uhvatila me manija PS2 jer svoj PS(1) sam ostavio staroj da ubije vrijeme (ima više od godinu-dvije da nisam uzeo u ruke) .
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
I jesi nasao sta?
Ja sam zasad najpovoljnije nasao preko Svijet medija al moram zvat sutra da vidim jel ima chip i koji.
...pa sad imaš jeftinih ps2 konzola po velikim trgovačkim centrima od 1000 - 1200kn...Izvorno postao sirius
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Eminem
pa zato i pitam u Zg-u jer inace kod nas su u Sk jos uvijek po 1600-1700kn,ak se i nadje jeftinije to je bez icega skoro i cip stariji od Metuzalema.![]()
...jedino ne znam da li imaju čipove, a i imaju samo po jedan joystick...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a ja sam ti picajzla u takvim stvarima da imam veci osjecaj sigurnosti sto se tice rada samog kad je kupljeno u trgovini.
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks