da li postoji neki program pomoću kojeg,kada imam njoku spojenu s bluetoothom mogu surfat netom na njoj tako da vučem vezu s dsl-a koji imam na kompu?
da li postoji neki program pomoću kojeg,kada imam njoku spojenu s bluetoothom mogu surfat netom na njoj tako da vučem vezu s dsl-a koji imam na kompu?
Mislim da bi to bilo to: http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/
Sada ću i ja isprobati (btw. piše da ide i na 6680 znači da bi moralo raditi)
ajd javi kad složiš
evo i ja sam probao nešto s ovim iskemijat al neuspješno. ja imam modemsku vezu. iako mislim da to nema nikakve veze. jednostavno mob neće da se spoji preko veze koju mu ja odredim. aj ako netko uspije nek javi.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Ja sam sve podesio i stavio vezu Bt kao defaultnu u Operi, ali kada želim otvoriti neku stranicu, pita me preko koje veze se želim spojiti (među njima nema Bt veze).
Probat ću još to srediti pa ako uspijem, javit ću.
i da li je netko uspio??
dobra bi bila fora
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Samo, koja je svrha toga?
Svrha je npr. ako ti je komp zauzet, ili gledaš neki film usput možeš i surfati velikom brzinom i puno jeftinije nego preko GPRS-a.Izvorno postao Drug Mile
btw. Još nisam uspio...
eto,radi zabave...
Bookmarks