Pa trajala je jedan dan i prvog dana kad sam ga uzeo......Izvorno postao flOorKilla
![]()
Ne znam od kud ta informacija da baterija drzi par mjeseci ili cak 6..ak tak microsoft kaze....ja imam logitecha cordless click...bubnuo sam u njega baterije 2*1800mAH..istina šrot su-one golden power, al opet..2,3 tjedna je maximum kaj izdrže..al komp mi radi bar 10 sati dnevno...a sad za one glodavce koji imaju svoje baterije cuo sam da brzo rikavaju-baterije (a skupe su), sad koliko je to istina ne znam.
pozdrav
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
Pa trajala je jedan dan i prvog dana kad sam ga uzeo......Izvorno postao flOorKilla
![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
evo ja sam si danas za božiš išao pokloniti podlogu i još par stvarčica,lol nije bilo ove s gelom pa sam uzeo ovu svijetleću-RAZOČARANJE blago.....
super drži ima odispod gumu istina je jako svijetli samo svijetli na par mjesti a kaj je najbolje ništa u njoj ne svijetli nego svijetli kabel tj nakraju kabela se nalaze dvije ,LED-ice koje ulaze u podloga koja je kolko kužim odplexiglasa koji širi svjetlost
79kn
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks