imam isti procesor i već treći hladnjakPoslao: siemens_1
Imam AMD Athlon XP 2000+,ali zato imam i Vulcano 9 koji se stalno podešava potrebama procesora,tako da nisam došao u situaciju da oečem jaja na njemu..., prvo je bio Glacial tech - taj je tih ali slabo hladi, pa sam stavio Volcano - bolje hladi ali je buka 35 decibela (grozno), potom mi Zappan stavio bubu u uho o Spire, moram priznati da nisam vjerovao da taj sa 2300 o/min i bukom od 25 decibela (super tiho) može dobro hladiti - prevario sam se, temp. ne prelazi 52 stupnja a zbog toga što je cooler super tih mogao sam si dozvoliti raskoš još dva hladnjaka, jedan na kučištu a drugi na grafičkoj. Sve u svemu ukupna buka je manja nego na mom starom P1 - dakle AMD se definitivno ne pregrijava i odlučujem se za njega jer je upola jeftiniji za iste ako ne i bolje performanse. Poručio bih svima koji imaju ove volcano coolere da to smeće hite van i kupe za 95 kn. Spire FalconRock II
![]()

, prvo je bio Glacial tech - taj je tih ali slabo hladi, pa sam stavio Volcano - bolje hladi ali je buka 35 decibela (grozno), potom mi Zappan stavio bubu u uho o Spire, moram priznati da nisam vjerovao da taj sa 2300 o/min i bukom od 25 decibela (super tiho) može dobro hladiti - prevario sam se, temp. ne prelazi 52 stupnja a zbog toga što je cooler super tih mogao sam si dozvoliti raskoš još dva hladnjaka, jedan na kučištu a drugi na grafičkoj. Sve u svemu ukupna buka je manja nego na mom starom P1 - dakle AMD se definitivno ne pregrijava i odlučujem se za njega jer je upola jeftiniji za iste ako ne i bolje performanse. Poručio bih svima koji imaju ove volcano coolere da to smeće hite van i kupe za 95 kn. Spire FalconRock II

Bookmarks