Klasika - LCD monitori, matične... a tema broja prijenosni mp3 pleyeri i ine stvarčice...
...njam...
(a na CeDeju svega čak i 20-tak gluposti za poslat mejlom neukima...)
AMD
INTEL
Nesto trece..
do mene jos nije stigo novi broj BUGA de reci sta je tema broja?
koji su testovi,cega...
Ako si gladan pojedi nesto
Klasika - LCD monitori, matične... a tema broja prijenosni mp3 pleyeri i ine stvarčice...
...njam...
(a na CeDeju svega čak i 20-tak gluposti za poslat mejlom neukima...)
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
evo i ja sam ga uzel i dobar je,samo mi se najvise svidja naslovnica mocno je uradjena!
I ja sam ga uzeo, tek sada i zapazio NAPA pa 28 mp3 player i narucio ga
![]()
Forumaš godine :)
Zamolit' ćemo kratku recenziju po zaprimitku...![]()
Imam AMD Athlon XP 2000+,ali zato imam i Vulcano 9 koji se stalno podešava potrebama procesora,tako da nisam došao u situaciju da oečem jaja na njemu...
Be inspired
SIEMENS
recenziju mp3 playera koja se ovdje spominje sam premjestio (offtopic u ovoj temi):
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1936
imam isti procesor i već treći hladnjakPoslao: siemens_1
Imam AMD Athlon XP 2000+,ali zato imam i Vulcano 9 koji se stalno podešava potrebama procesora,tako da nisam došao u situaciju da oečem jaja na njemu..., prvo je bio Glacial tech - taj je tih ali slabo hladi, pa sam stavio Volcano - bolje hladi ali je buka 35 decibela (grozno), potom mi Zappan stavio bubu u uho o Spire, moram priznati da nisam vjerovao da taj sa 2300 o/min i bukom od 25 decibela (super tiho) može dobro hladiti - prevario sam se, temp. ne prelazi 52 stupnja a zbog toga što je cooler super tih mogao sam si dozvoliti raskoš još dva hladnjaka, jedan na kučištu a drugi na grafičkoj. Sve u svemu ukupna buka je manja nego na mom starom P1 - dakle AMD se definitivno ne pregrijava i odlučujem se za njega jer je upola jeftiniji za iste ako ne i bolje performanse. Poručio bih svima koji imaju ove volcano coolere da to smeće hite van i kupe za 95 kn. Spire FalconRock II
![]()
intel bih uzeo ponajprije zbog velike sabirnice, a za hladenje ipak se brine wentilator. Kaj mene boli briga dal se on zagrijava ili ne glavno da radi.Poslao: nimda
I ja zbog hladjenja,ljudi ocjenjujte temu!!!!!!!!!!![]()
![]()
kad kupujes i dajes iz svog dzepa onda te briga dal se ono zagrijava ili ne,a kad starci daju pare onda te boli briga
¸kaj se bahatis!!!1Poslao: nimda
kad kupujes i dajes iz svog dzepa onda te briga dal se ono zagrijava ili ne,a kad starci daju pare onda te boli briga![]()
![]()
![]()
Imam mnogo prijatelja koji koriste Amd i nemaju nikakvih problema. Ajde sad proucimo tvoju teoriju neka AMD traje najvise recimo tri godine , a za te tri godine moras mijenjati drugi i kakva svrha zagrijavanja pa necej jajca peci na njemu.![]()
trajace 3 godine ako svaki dan bude radio po sat,ali ak ti komp radi citav dan vidio bi kolko ce ti radit meni ni jedan procesor ne moze prezivit dulje od 2 godine,bio on Intel ili Athlon
ma nemoj kako moj celerom vec tri godine.a non stop je upaljen comp, ''trosim ga'' razlicitim zahtjevnim programima office , corell , xp, neke igre, i jos uvijek drzi. A imam frenda koji jos dan i danas ima pentium jedinicu pa nista se nije dogodilo!!! Po tvojoj teoriji se noviji procesori brze trose od starih,prastarih.................................. .............
koliko si hladnjaka do sad promijenio? a ako ti je ovo office , corell , xp, neke igre zahtjevno onda ono sto sam ja radio prije je...a ovo sto "je po mojo teoriji" je istina imam 286-icu koja posle toliko godina jos uvijek prede
to su samo primjeri! ono poznatije zar ne, ali tu sam koristio i softwera za nabrijavanje hardvera pa no? ajde dosta o tome oko gluposti se svadamo. Koliko para toliko muzike kod nekoh proizvoda vrijeda a kod nekih ne.
to i ja uvijek kazem ali Intel rulez
ja bih ga kupio samo zato sto je marka i sto je intel=progesor po tome je najpoznatiji
"Neka korisnici Intelovih procesora ukucaju u kalkulator 50.000 i neka pritisnu Shift+1, pa izmjerite koliko vam treba vremena da izracuna faktoriel od 50.000 (50.000!).
Imam AMD Athlon 900MHz koji to racuna za nekih 50 sec i dva puta me pita hocu li da prekinem operaciju."
ovo sam copy sa monitor foruma, probajte interesantno je.
athlon xp 2000, 512 rama 333mhz, w.xp - 24 sec.
ma INTEL je ZAKON
molim modernatora da zatvori ovu temu jer je bez veze. AMDvsINTEL je isto kao i SEvsSIEMENS (to vrijedi samo u ovom forumu) sve je to isto i gottttttttooooooooooovooooooooo zbogom
da kao sto je INTEL bolji od AMD-a tako je i SIEMENS bolji od SE!!!!
ajde mi reci zasto si napisao bolji???
1.Intel je skuplji i nekej losiji i marka je.
2.Siemens nije marka(bar za mene nemojte se ljutiti), i zaostaje u tehnologiji za SE
3.SE najeftiniji modeli imaju colorce osim naravno T100&200, dok kod Siemens je drukcija situacija.
4.Dosta o tome!!!
5.A sta mislite o Merđi i Rols-Rojsu ??? (hehe)????????
Sve je stvar ukusa (i dobronamjernih prijatelja)...
Ako ti je krivo sto AMD u anketi gubi onda ne trebas da "bahatis"temu!Poslao: vjeko
molim modernatora da zatvori ovu temu jer je bez veze. AMDvsINTEL je isto kao i SEvsSIEMENS (to vrijedi samo u ovom forumu) sve je to isto i gottttttttooooooooooovooooooooo zbogom
@coma po cemu je to Siemens bolji od SE?
Po imenu...![]()
Bookmarks