pa problem je u tome sto imas 56k,neznam do cega bi drugog bilo![]()
Imam VELIKI problem s premalom brzinom internata. Imam normalan modem od 56kbps, a kompjuter mi ide, u normali, s 12.9kbps. Ako imam sreće idem s 21.6kbps u internet(to se dogodi jednom mjesečno). Ja ne kažem mora ići s 56kbps, samo neka ide malo brže npr. 40kbps. A downloada mi s 1,05kb. A imam problem i s Opera i Mozila Firefox. Ne rade. Opra samo puni i puni i puni i puni i ništa ne napuni. A Mozila samo kaže da se nemože connectat. Upomoć! Hvala unaprijed.(prilika da zaradite reputacije)
pa problem je u tome sto imas 56k,neznam do cega bi drugog bilo![]()
Jel ti duga telefonska zica, preko koga se spajas, koliko ti je star modem?
Daj neke informacije! Jel ti prije islo brze?
probaj skinut nove drivere za modem, kod mene je u tome bio problem...
.....cute but psycho.....
mom je braticu bila fora u tome da je bio povezan sa drugim stanarima zgrade preko istog kabela,sad neznam kako se to sve strucno kaze,ali on se isto spajao na 22.6 i tako,pa je ovaj iz t-coma dosao i sredio mu neke zice samo to znam
Žica je od prilike 2.5m. Spajam se preko Carneta. Modem je star 10 mjeseci. Prije je išao s 42.6kbps.Izvorno postao kresoml
Imas ovdje frisku temu sa istom temetikom:click
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
prvo probaj preko nekog drugog se spojit, mozda je do carneta, vidi da mozda nemas kakove viruse, a probaj i drivere reinstalirat!Izvorno postao Skorpion
Ma uzmi ADSL ili kabelski internet, kakvi driveri, nece ti oni nista pomoc. Problem ti je u samoj brzini 56kbps
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
fakat, za 100 kn mjesecno ili kolko je sad vec...
uzmi u obzir da ADSL vise nije pretjerano skup jer sam ja ionako imao oko 100 kn carneta pa onda bolje ADSL...
To ti se dešava ako recimo živiš u zgradi ili imaš staru telefonsku instalaciju, ili pak ako si imao dvojnu liniju, ako nije nešto u software-u onda je to 99%
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Meni se ne isplati uzeti MAXadsl jer ja imam od 20 do 30kn interneta mjesečno.
najvjerojatnije je to, događalo se i meniIzvorno postao Chessmaster
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Meni se otvaranje stranica prelaskom s Windows 6.0 na Firefox 1.5 ubrzalo za 20-ak posto. Frendu isto tako.
Bookmarks