Ja sam bio mijenjao dio kucista jos dok sam imao P900 (napukao prednji dio kucista + otpala ona dva komadica plastike na mjestu gdje nalijeze flip tipkovnica, valjda na svakom P900).
Mijanjao sam u EM servisu u zagrebu. Dakle ovlasteni servis sa SE, originalni dijelovi.
Cijena (sa izmjenom, koja je ukljucena u cijenu, tako da ti je svejedno): prednja maska cca 200 kn, straznji dio maske cca 200 kn, poklopac za bateriju cca 150 kn.
Ovo za crno kuciste...ne znam bas. To definitivno nije original SE kuciste. Dakle to je neko zamjensko koje proizvodi netko drugi. Osobno ne bi uzeo takva kucista. Imao sam takva zamjenska na nekim drugim mobitelima i moram priznati da su prema mojim iskustvima dosta losija u nekvalitetnija od originalnih. Puno prije podlozna skripanju, pucanju, guljenju...nekada i nefunkcionalna. Prednost je sto ih ima u "divljim" bojama i sto su osjetno jeftinija, u pravilu 3 do 4 puta od originala.
Sto se tice crnoga kucista koje si vidio na frendovom P900, mozda je orig. kuciste, samo ga je ovaj lakirao...ima i takvih. Osobno znam neke ljude koji si rade lagani "tunung" mobitela na taj nacin!

Odgovori uz citat
).

Bookmarks