pri unosu vise od 5 puta krivo, telefon se blokira i niti jedan kod vise ne pomaze,makar i tocan.
Mobitel je Nokia 6020 kupljena u Vipu, kada stavim simpa ili tele kartica trazi kod otključavanja telefona. Zanima me jel se može unlockat samo ukucavanjem kodova, ako da koji su to konkretno kodovi te sta se događa prilikom unosa veceg broja krivih kodova. Zahvaljujem na pomoći.
pri unosu vise od 5 puta krivo, telefon se blokira i niti jedan kod vise ne pomaze,makar i tocan.
dal postoji onda neki reset kod koji resetira cijeli mob na početak nešo kao u LG-a !Izvorno postao khideg
ako mislis na ove unose kodova, NE, osim mislim flesanja novog firmwera, ali ako to mozes onda ga komotno mozes i otkljucat.
ako to trebaš, javi mi se.Izvorno postao Ludacris
postoje individualne mogućnosti reseta, od reseta timera, preko svih user kodova, reseta flash zone itd....
kao sto sam rekao, a ako to sve mozes napraviti to znaci da imas HI tech opremu i onda nema smisla to sve raditi vec otkljucati telefon i gotovo.Izvorno postao Inovator
to je bottom line, daIzvorno postao khideg
Kako doći do unlock kodova za taj mob, može li ih netko generirati za mene tj moju sestru :-) ako imam serijski broj moba?
mozes i sam.. pogeldaj druge treedove o nokii 6030, to ti je isto.. ako i dalje ne znas, javi se na PM.
Sve ti piše ovdje:Izvorno postao supercom
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18947
Sretno![]()
Pržiiim...
Bookmarks