Klinika je isto isforsana,jedino kaj me još uspije nasmijat je Pervan.Za pohvalu hrtu im je bilo podmorje našeg jadrana,ostalo -štanga![]()
Gledaj, klinika je glupa i suluda i zato mi se sviđa. Inače volim komedije sklone pretjerivanju.Izvorno postao frish-KI
Luda Kuća nema veze, jer je totalno sranje.
A Klinika i nije baš 100% naša, više je slovenska i Đurina![]()
Klinika je isto isforsana,jedino kaj me još uspije nasmijat je Pervan.Za pohvalu hrtu im je bilo podmorje našeg jadrana,ostalo -štanga![]()
Da, zaboravio sam na Večernju školu. ocjena - 6Izvorno postao lili
![]()
Od televizija najbolja je RTL, to je sigurno, a od emisija, sigurno Vecernja skola.
Nasa mala klinika mi je bila super prvu sezonu, jer je sve novo, nismo vidjeli jos do sada, ali sad mi je bezveze.
nista posebno.
Najbolji je Zuhra & co.
Sad ce zuhra imati neku svoju emisiju pocetkom godine, valjda bude to nesto pametno
Im great in bed
I can sleep for days
A što su ukinuli Lokasa?
kada na hRT-u naidjem na nesto sto mi se bude svidjalo, javim
eh da, vecernja skola. jedino to.
vidim da neki vole hrt-ove vijesti? a po cemu zaostaju vijesti rtl-a? + sta imaju ljepse uredjen studio.
na novoj tv svaku noc obavezno gledam zonu smrti.
eh da... nesto sto se stalno zapitkujem i nikako da dobim odgovor: zasto hrt-ov teletext na pocetnoj strani nema KAO I SVE OSTALE TELEVIZIJE info sto se trenutno prikazuje i sto slijedi? to je toliko korisna stvar...
ako mislite da nema mjesta na pocetnoj strani za to (i za 1. program i za 2.) e pa ima, umjesto onih reklama.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
valjda da sto vise budemo na njihovom programu....![]()
![]()
.....cute but psycho.....
je imam i ja 3000 programa na satelitu, od toga gledam 20-ak, i to sportskih.Izvorno postao Player 4 ever
e pa i ti mozes preko satelita gledat hrt, a i novu. za rtl neznam sad...
A kao da ne znaš da te iste reklame, pa makar bile na teletextu donose pare... Toga se sigurno neće odreći.Izvorno postao flOorKilla
znam, pa nek naprave drugaciji ugovor, bas me briga. ja sam kupac i ja sam u pravu.
Ne, nisi u pravu jer ne prikazuju program samo tebi. A i da bi ga prikazivali uopće, trebaju zaraditi novce, jer jedan običan film ne košta 500 kuna već su u pitanju desetci i stotine tisuća kuna. Radim na jednoj od televizija i manje-više znam kako neke stvari fukncioniraju u toj branši.
sta si sad stao u obranu hrt-a... pa bas me briga onda nemora biti umjesto reklama. samo sam rekao sto me smeta i to je to.
i ne placam im pretplatu.
Nisam stao u obranu HRT-a, već samo govorim kako stvari stoje. I HRT je velika tvrtka kojoj je uglavnom, ako ne i samo, profit na prvom mjestu. A time i državi...
pa kod Joška je jedino valjal Upitnik!Izvorno postao Drug Mile
znam ja to sve pa i moj tata, ajmo reci radi za hrt.
ja imam svoje misljenje o njihovom programu i nece se promjenit dok se ne promjeni i njihov program. nabolje naravno. nekome sigurno odgovara ovakav program. svi imamo neke svoje ukuse.
ma hrt je televizija za staracke domove
nekako nisu dovoljno moderni. zaostaju za ostalima.
Zadnji uredio flOoKi : 17-12-2005 u 22:55
....dobro me Killa sjetio za teletext.S reklamama ili bez,većina televizija kad stišneš TX pojavi se kaj je sad na programu,naravno osim HRT-a.To me strašno smeta.
Moderno ne treba značiti i dobro. Jedan moderan RTL po cijele dana forsira jedan BB. HRT ima bolje vlastite emisije, počevši od "Brisanog prostora", "Genijalaca", "Uzmi ili ostavi" (jest licenca, ali je ipak u pitanju Pervan), "Piramide"... Ovi samo kupe program, potitlaju ga (velikim dijelom loše) i vrte ga po nekoliko puta.
nisam niti rekao da moderno mora znaciti dobro. te emisije koje si nabrojao mozda jesu iz njihove proizvodnje ali nisu bas nesto, bar meni. a rtl ima sanju, meni duplo bolja emisija od svih ovih zajedno. a BB necu spominjat i mene iritira.
samo, kao i svi ostali, kazem svoje misljenje o televizijama.
Meni je "Sanja" kao da gledam sprovod. Dosadno do bola, a ona mi i nije bog zna kakva voditeljica.
uh a meni uzmi ili ostavi ide na zivce kolko god pervan pokusao biti duhovit
hrt je vrlo skroman kad je sport u pitanju, njima je vazniji neki dokumentarac nego prijenos cibalia-kamen ingrad.![]()
Zadnji uredio flOoKi : 18-12-2005 u 01:34
Izvorno postao flOorKilla
i tebi je sanja plus?![]()
Taj Pervan je već toliko isfuran, meni već muka kada ga vidim...
ma on je legenda
pa je... uvijek su neke zanimljive teme (ponekad i nisu, ipak je svaki dan)Izvorno postao Gruntovčan
jedini mislim da se ne bavi temama dovoljno ozbiljno...
Meni je zakon, nikad dosadan...Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks