A cijene impulsa uz pretplatu??
Meni s carnetom dolazi račun za net od oko 400 kunića![]()
Ispred zgrade, a i po cijelom kvartu bio je oglas za skupstinu oko uvodjenja gore navedenoga...
Nisam isao, nemam pojma kaj je bilo... ima li tko kakvih spoznaja kada ce uvesti taj sustav... ja sam nesto nacuo da ce ici kvart po kvart, a ja sam na salati... to ce biti totalni mrak, i ako ne bude pretjerano skupo, odmah si uzimam cable...
Nesto se suska da bi cijena mjesecne pretplate iznosila oko 350kn... a 24h si spojen na net...
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
impuls na cabel??? ja nisam jos cuo za to . . . mozda ce to bit tamo kod vas, kod mene nema nikakvih impulsa; ako se uzme dial-up 10CAD=50kn - 24/7Poslao: whiteboy
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Nema impulsa (makar naplate) samo što kod nas internet putem kablovske neće tako brzo zaživjeti jer nema zakonske regulative za to (a i kad bude - bit' će paprena cijena pa...).
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ma ne kužim kak to radi pa pitam za impulse...
Al čini mi se malo tih 350 kn za cijelodnevnu vezu..??
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Flat rate - što ćr reći platiš istu cijenu za cijeli mjesec (nema ograničenja).
Jedina poteškoča kod cable-a je u djeljenju veze tj. što je više korisnika na ogranku - manja je brzina...
Znaci, ti jednokratno svaki mjesec platis 350kn, i imas uracunat pristup netu 24h dnevno, bez ikakvih dodatnih naplata impulsa... ti s tih 350kn platis sve impulse koje bi potrosio za taj mjesec... platis i budes koliko hoces...
Samo je diskutabilno kolika ce ustvari ta cijena biti, sumnjam da ce u pocetku samo 350 kuna iznositi... a mislim da ce se uvesti do kraja godine u centru i malo sire...![]()
Kablovsku možda ali pristup netu to je upitno...
neki dan saznah da tu kod mene MSN i Rogers nude TV Cable internet, dobijes wirles tipkovnicu, neku kutiju (nesto kao modem) i bacis kompjuter u smece . . . neznam jel isti kao onaj na kompjuteru ali svejedno je fora
ako vas zanima malo vise http://www.msntv.com/Default.aspx
Ako stalno visiš na netu to je rješenje (makar vama u prekobarskoj regiji) ali od igrica i inih stvari skoro ništ' (naravno ako i to ne radiš putem neta)...
Evo, DCM je poceo s kablovskim netom...vise info na http://www.dcm.hr/...
Forumaš godine :)
Bookmarks