Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Tema: v360v driver

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Bodovi
    5.382
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.382, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uspio sam rijesiti tijekom dana, samo nisam imao vremena za postat. Uglavnom Pila bio si na tragu :-) Tek kad sam skinuo driver 2.9 i uputio instalaciju prema njemu, a ne prema folderu od PST, prepoznao je USB compozite device i nakon toga je instalirao i ostalo iz PST. Prije toga sam naravno sve uredjaje koje je comp do tada prepoznao deinstalirao iz device managera i dva tri put propicio ciscenje registrija raznim programima.

Inace sredio sam mob sa Pilinim uputama, stavio skin 4, sve fercera mrak i nema glupih vodafone sranja. Jos kad bi Pila bio dobar pa detaljnije objasnio kako je shortcute pobrisao... Pila djeluj :-)

Hvala svima na pomoci

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fat-boy
    Jos kad bi Pila bio dobar pa detaljnije objasnio kako je shortcute pobrisao...
    Potrazi malo po forumu mislim da je o tome vec pricano...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fat-boy
    Jos kad bi Pila bio dobar pa detaljnije objasnio kako je shortcute pobrisao... Pila djeluj :-)
    Nažalost, to sam uspio već kad sam odustao od pokušavanja pa nisam baš pratio što radim Zato i ne znam TOČNO kako sam to postigao, jer sam to isto radio valjda 4 sata, gledajući TV, i onda je odjednom proradilo!?!

A baš mi se ne da moju v360v ubananiti pa da probam opet. U ovom trenu nemam niti potvrdu da FlashBackup napravi dobar backup i da ga mogu vratiti na telefon, pa se niti to ne usudim probati ali prvom prilikom ću probati i objaviti način.

Pokušavam još riješiti samo (mada sumnjam da se može) da se MP3 čuje i kad je spojen Bluetooth, ali izgleda mi da to nije rješivo putem seema 32. Nadam se da griješim, ali se bojim da sam u pravu. Ali sam zato našao neke druge korisne sitnice, vidi sticky o modanju v360v.

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Bodovi
    5.382
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pila
    Nažalost, to sam uspio već kad sam odustao od pokušavanja pa nisam baš pratio što radim Zato i ne znam TOČNO kako sam to postigao, jer sam to isto radio valjda 4 sata, gledajući TV, i onda je odjednom proradilo!?!

A baš mi se ne da moju v360v ubananiti pa da probam opet. U ovom trenu nemam niti potvrdu da FlashBackup napravi dobar backup i da ga mogu vratiti na telefon, pa se niti to ne usudim probati ali prvom prilikom ću probati i objaviti način.

Pokušavam još riješiti samo (mada sumnjam da se može) da se MP3 čuje i kad je spojen Bluetooth, ali izgleda mi da to nije rješivo putem seema 32. Nadam se da griješim, ali se bojim da sam u pravu. Ali sam zato našao neke druge korisne sitnice, vidi sticky o modanju v360v.
    Vec sam gledao, i smodao moju v360 skoro kako treba, jos me samo ti shortcuti jebu.
    Svaka cast majstore, hvala jos jednom

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    N n70, N 7610
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E ljudi i, imam jedan problem s driverima, kad je mob spojen pronade ga kao motorola usb modem i to je dobro al kad udem u p2k ili neki drugi , pronade ga kao usb composite device , instaliram one drivere : test command , i neznam vise kak se svi zovu i u device menageru mi se iznad ikone pojavi usklicnik i pice u properties - the device canot start code10- .
    Zna mozda netko rjesenje problema ?? molim vas javite mi ... unaprijed hvala

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360v
    Operater
    T-mobile - VIP
    Bodovi
    5.373
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.373, Nivo: 17
    Bodovi: 5.373, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isti problem imam i ja!!! Nedavno sam uz puno muke uspio instalirat v360, ali nakon toga sam formatirao komp i nema vise sanse! probao sam na milion nacina!! Nekuzim u cem je problem!?!? Samo ga prepozna kao motorola usb modem! E da ga nisam toliko platio s gustom bi ga razbio!!!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. V360v software?
    By LuckyZG in forum Motorola
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 02-05-2006, 14:20
  2. driver - usb kabel za v360v, za win98
    By sony112 in forum Motorola
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 12-11-2005, 01:25
  3. driver za data kabal
    By DragonSoul in forum Motorola