Motokit...
http://avi-stuff.irde.to/files.php?catid=146
Takodje na ovom sajtu imas i PST 7.2.3 u slucaju da on bolje radi sa v360
Motokit...
http://avi-stuff.irde.to/files.php?catid=146
Takodje na ovom sajtu imas i PST 7.2.3 u slucaju da on bolje radi sa v360
Zadnji uredio JA_SAM : 14-12-2005 u 23:36
Izgleda da je stvarno do mene...
Instalirao sam PST 7.2.3, patchirao ga, restartao comp, sve po PS-u ali new hardware wizard tamo nista ne nadje, lagano me odjebe i dalje stoji usklicinik kod motorola phone... Nije da ne znam sto radim jer sam to radio i sa v525 i tada je vise manje sve bilo u redu, doduse to je bilo jos prosle godine...
Ima tko kakvu ideju?
Pokusaj ponovo moralo bi da radi verovatno nesto neradis kako treba.Ali ako ipak nista...ponovno dizanje sistema ako ti to nije problem...
Shit, a bas mi se i ne reinstaliraju windoze, imam jebeni raid pa uvijek nesto jebe kod instalacije... Morat cu nesto drugo smisliti... Samo ne znam sto...Izvorno postao JA_SAM
aaa, taj backup, eh, teško shvaćam, brzo samo zaboravljam. ako te nešto zeza, prvo probaj deinstalirati samo drivere ta telefon (obrisati pa staviti novu verziju, 2,9 je zadnja kooliko znam).Izvorno postao fat-boy
A ako baš moraš raditi reinstall, prvo si napravi backup cijelog sistemskog diska s Ghostom (image). Onda samo digni minimalnu novu Win konfiguraciju, toliko da riješiš telefon, pa potom sve pregazi natrag s onim Ghost imageom s početka.
Uspio sam rijesiti tijekom dana, samo nisam imao vremena za postat. Uglavnom Pila bio si na tragu :-) Tek kad sam skinuo driver 2.9 i uputio instalaciju prema njemu, a ne prema folderu od PST, prepoznao je USB compozite device i nakon toga je instalirao i ostalo iz PST. Prije toga sam naravno sve uredjaje koje je comp do tada prepoznao deinstalirao iz device managera i dva tri put propicio ciscenje registrija raznim programima.
Inace sredio sam mob sa Pilinim uputama, stavio skin 4, sve fercera mrak i nema glupih vodafone sranja. Jos kad bi Pila bio dobar pa detaljnije objasnio kako je shortcute pobrisao... Pila djeluj :-)
Hvala svima na pomoci
Potrazi malo po forumu mislim da je o tome vec pricano...Izvorno postao fat-boy
Nažalost, to sam uspio već kad sam odustao od pokušavanja pa nisam baš pratio što radimIzvorno postao fat-boy
Zato i ne znam TOČNO kako sam to postigao, jer sam to isto radio valjda 4 sata, gledajući TV, i onda je odjednom proradilo!?!
A baš mi se ne da moju v360v ubananiti pa da probam opet. U ovom trenu nemam niti potvrdu da FlashBackup napravi dobar backup i da ga mogu vratiti na telefon, pa se niti to ne usudim probatiali prvom prilikom ću probati i objaviti način.
Pokušavam još riješiti samo (mada sumnjam da se može) da se MP3 čuje i kad je spojen Bluetooth, ali izgleda mi da to nije rješivo putem seema 32. Nadam se da griješim, ali se bojim da sam u pravu. Ali sam zato našao neke druge korisne sitnice, vidi sticky o modanju v360v.
A gdje skinuti driver 2.9Izvorno postao Pila
Evo! http://free-vk.t-com.hr/morph/Files/P2K_Drivers_2.9.rarIzvorno postao mika007
Bookmarks