istina .. vux ... :hand:
inaeza wbov review poklona koji su pozeljni koji ne , samo bi te ispravio : plisane igracke DA.
zenske osobe to vole.Provjereno.
istina .. vux ... :hand:
inaeza wbov review poklona koji su pozeljni koji ne , samo bi te ispravio : plisane igracke DA.
zenske osobe to vole.Provjereno.
Ja kad devojci kupim tange to i obuce onda![]()
ne neakkave nakaradne nego ljepe neke sitne![]()
Izvorno postao Gruntovčan
O, jadne li djevojke...
Još sam danas frendu kupio Philishave trimer, a baki božić... pardon, bežični telefon. Najradije bih si ga sebi ostavio...
Ja tange smatram pod obaveznu opremu.Izvorno postao Gruntovčan
Čitati između redova molim. Ovo kaj sam napisao pod 'perverzno' se odnosi na nešto tipa (joj kad sve moram crtati) gaća sa, ne znam, unutrašnjim dildom i šiljcima... get the point?Izvorno postao david_ri
Nego ajde malo ljudi doprinesite temi. Nadopunite listu.
A možemo i mušku stvoriti... ta bu sigurno duga i skupa (kad udarimo s tehnikalijama...)
Zadnji uredio whiteboy : 23-12-2005 u 00:19
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
![]()
unutrasnji dildo i siljci .. hahahahha
sta da kupim mami i tati?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Definitivno NE tange s šiljcima i dildom.
ja cu morat kupit dva poklona cini se ..
evo nakon jakne, auta i fotica kupio sam danas i zvucnike. (creative I-trigue 3220 2.1) nisu za moju sobu nego za dnevni. bice dobrog zvuka..![]()
Ja bum se vubil... Još kad mi je kolega na poslu rekao da ima prek 5000 kn na računu trenutno, ostao sam buljiti u njega još pola minute, a da nisam ni skužio.Izvorno postao flOorKilla
Killa vidim da je tebi fiskalna godina financijski dobro završila...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa.. sta ako bude smaka svijeta 1.1.2006. u 00:00:01?
zvucnici su super, ja bi ih odma u svoju sobu ali 5.1 mi je ipak drazi...
E, killa, ti mogu bit najfrend?
![]()
evo ako je netko skijas,ili snowboarder i ako nezelis da ti bude hladno na facu ovo je prava stvar za tebe.KUpis u turbo sportu za 120 kuna,i ne pozalis
slika
a da to ipak nije za pljackase?![]()
Bookmarks