Dobio sam ga na poklon. Bas me iznenadio, mali ja i ima sve zivo...slike su cool, meni zanimljiv i malo, malo vuce na klasican se. Aparat je bas fora....
Dobio sam ga na poklon. Bas me iznenadio, mali ja i ima sve zivo...slike su cool, meni zanimljiv i malo, malo vuce na klasican se. Aparat je bas fora....
MariO
Pa daj mario piši malo više! Šta ti se sviđa, a šta ne.. kakav je zvučnik (jel iz one serije koja ima problem pa pišti, vjerojatno je jer nova tek dolazi.. no napiši jel podnošljivo...). Kakva je kamera (max. rezolucija). Brzina softwarea, jel te aparat može slijediti pri brzom pisanju SMS-ova? Kolika je na kraju slobodna memorija i dal se za SMS može staviti bilo koja melodija ili su i dalje samo tri opcije (tone, click, silent)?
Kakve su tipke (i njihovo osvjetljenje)? Jel i dalje postoje ledice za signal i bluetooth?
Za sad toliko ali imat ćemo još pitanja sigurno pa malo češće navrati![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
He he mario sad si nahebo![]()
Sve napisi, sada cemo te iscijediti kao limun za limunadu...![]()
Evo ovako...
memorija 2mb
ekran 650000 boja
sms...moze pratiti ali nije jos uvijek dovoljno brzo
zvucnik...klasika se....sumi ali je ok, ne ometa u razgovoru
sms to...ima standard, klik i jos 6 nekakvih kratkih melodijica
led nema nikakvih ni zelena ni plava za plavi zubic
osvijetljenje tipaka je jebeno...ledeno plavo, dovoljno jako i relativno ravnomjerno na svim tipkama
sve u svemu aparat je full zanimljiv i ok al mislim da cu ga likvidirati vec krajem tjedna, jer to ipak nije to sta ja trazim
ovo je protutip tako da kad izadje konacna verzija softvera mozda i dorade neke stvari
ovaj je vodafon i dobio sam ga od stare samo s punjacem
MariO
Daj ga meni na test prije likvidacije!
Nego reci za kameru koliko nam je poznato ima samo 2 rezolucije (160x120 i 228x352)?
Ajd napiši kakvu posebnost što te je osobiti dojmila...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i kak izgleda ekran uzivo, odlicno ili ne... se vide pikseli pojedinacno...???
istina, ima samo dvije rezolucije....akran je ok-po meni mozda malo pre tmuran nekako....
posebno sta mi se svidja? dj....skladanje glazbe, full je jednostavno i ok zvuci koliko got ja nedarovit bio. Ok mu je i organizer.Mob ozgleda nevjerojatno kvalitetno izradjen, definitivno najkvalitetniji do sad od SE. Uopce nije plastican, a opet nije jako tezak.
MariO
Vidio ga u oglsniku za 450 eura
treba pricekati drugu verziju, vjerojatno t610i, ako je bude uopce...
zašto?? ovaj je čisto ok....
je, slazem se, no nagadja se da bi taj trebao imati dvostruko vise slobodne memorije... 4MB...
Dj....skladanje glazbe to je za Whiteboya
Ako si gladan pojedi nesto
Zamolil bi dal mi morete reci dal se mogu snimati s njim video snimke ili samo slike i dali se moze slusati mp3 pjesme
Samo fotke, a za mp3 moraš nabaviti mp3 player koji dolazi kao dodatna oprema...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
A napokon kada dolazi u electro??
Kolika ce biti cjena SE T610?
Jučer je došo u emshop. 2899 kn
http://www.emshop.hr/lista.asp?sid=1...fb6bee51&cid=1
jeftino!
da, nije mi jasno, i na burzi je isto jeftin mob... nije imao nabildanu cijenu uopce, ili barem ne dugo... ???!!!???
SE uglavnom ne pretjeruje s cijenama,kao ostali![]()
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
Istina, ovo je stvarno jeftino za takav telefon. A i SE je uvijek pošten što se cijena tiče! Inače sigurno svi mobiteli (hrpa plastike, čipova, zvučnik, displej...) koštaju tvornicu puuuuno manje od cijene koju traže za nju na tržištu. A SE jednostavno ne diže tu cijenu u nebesa kao npr. Nokia ili Samsung...
korektan je sa cijenama skoro kao siemens
Nemreš bolivit! Zakon cijena
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
No ipak mislim da cu pricekati T610i, ako ce ga i biti... a mislim da ubrzo hoce po vasim izvjescima...Bilo bi super da osim prosirene memorije, ugrade i kameru do reze 640x480...
Bookmarks