A po čemu si zaključio da smo mislili da to nismo znali? Pa naravno da može se postaviti mp3 za zvono.
pošto sam ga jučer dobio malo sam kopao po njemu i otkrio nešto
k300i koji je brandiran na vodafone meni može imat mp3 za zvono
evo kako:idete u podešenja-onda pod postavke-onda izmijeni postavku-onda zvuk zvona-odabereš mp3 i odabrati i to je to
provjereno i radi
EDIT: možete udijeliti reputaciju ako ovo niste znali![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
A po čemu si zaključio da smo mislili da to nismo znali? Pa naravno da može se postaviti mp3 za zvono.
da ali oni koji imaju vodafone meni oni nemogu samo desni gumb postavi za zvonoIzvorno postao frish-KI
![]()
da, i ja sam čuo da na vodafon-brandiranom k300i ne mozes imati mp3 kao zvono, ali ne znam iz prve ruke posto ja imam tele2 k300i.
Ja imam vodafon-brandirani k300 i nemogu nikako staviti mp3 koji sam si stavio s kompa na mob staviti kao zvuk zvona, pa jel mi može netko pomoči???
jesi probo ovak kak je sipe objasnio?Izvorno postao blue_hool
jesam, i opet nece!! kad idem na te postavke nema mi mp3-ca!!!!Izvorno postao marke
da, pa to je taj SLAVNI vodafoneov software... zbog toga nećeš nikako ni moći postaviti mp3 kao zvono... ne znam kak je sipe uspio, vjerojatno neka greška u softveru, koja mu je dobro došla, stvarno ne znam.. ali ti ako oćeš te mp3-ce, morat ćeš se rješit vodafonevog softvera i stavit normalni... još se raspitaj, al mislim da ćeš ga morat dat u EM da ti to oni zamjene.. neznam kolko košto...
Javi se sipeu pa ce ti on nekako pomoci.Ah ti vodafone softweri![]()
Vodafone ima neki drugi format uglavnom odi na www.myforums.com i tam imaš melodije za vodafona
ček malo
moji frendovi koji su isto kupili mob na vodafonu mogu mp3 za zvono pa vi onda meni objasnite
Ja imam k300i s vodafone softwerom i mogu bez pol beda stavit mp3 za zvono
Jel se može to rijesiti nekim "ilegalnim# putem? NPR. dam onom frajeru za 50 kn da mi dekodira i oce mi on promijenit i software il ?? daj mi to malo pojasnite!Izvorno postao marke
Da ako hoces. AFAIK, ljudi koji otkodiravaju SE mobitele uglavnom ih mogu i flashati.
ej ekiparci,ajd pomagajte pliz!!!!!!! moja frendica i ja imamo identične k300i,na vipu smo,vodafone i te pizdarije... ovako,kad ja prebacim njoj preko infrareda mp3 melodiju njoj to bez beda reproducira i može ju koristiti i kao melodiju zvona. ali kad ona meni želi prebaciti mp3 melodiju istim postupkom, neće mi ni prihvatiti je, a kamoli da ju memorira, a još više kamoli da ju mogu staviti kao melodiju zvona... WHY, GOD, WHY?!?!?!
To ti je zato jer ima DRM zastitu vise procitaj ovdje http://www.pcchip.hr/?cmd=57&arh=1&solo_id=5852Izvorno postao Ico2006
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ako se ne varam sve ovisi o vrsti softvera koji je na doticnom telefonu,to sam zakljucio jer ja imam k700i i mogu staviti mp3 za zvono iako mi je mob brandiran na vip i ima fodafon gluposti, a mnogi imaju isto ko i ja a ne mogu staviti mp3- cu za zvono. a cini mi se da je slican slucaj i ovdje sa k300i !
treba samo skinutu DRM konverter i preko njega ubacivati mp3-ce.ovi glupani u vip-u nikako da shvate da za sve ima rjesenje i da im ne vrijedi stavljanje tog sugavog vodafone softvera.
Bookmarks