Jutros u jutarnjem.
Ili za 191 kn u paketu 100. Ponuda vrijedi do 17.12 ili do isteka zaliha.
Jutros u jutarnjem.
Ili za 191 kn u paketu 100. Ponuda vrijedi do 17.12 ili do isteka zaliha.
da ima i na njihovoj stranici, ali na ugovor na 2 god
Promotivna ponuda dostupna je svim novim korisnicima, te postojećim VIPme korisnicima i VIP pretplatnicima koji zadovoljavaju Opće uvjete za zasnivanje pretplatničkog odnosa uz potpisivanje pretplatničkog odnosa na minimalno 24 mjeseca.
iPhone 5s 16 GB
He, he, to se podrazumjeva, ova ponuda je nastavak politike "zarobljavanja" korisnika, ali se mora priznat da je ova akcija početak ere super-telefona po "razumnim" cijanma.
Nije li to u nekakvom poslovnom paketu, odnosno može li to kupiti fizička osoba?
U poslovnom. Može i fizička osoba ako je obrtnik.
Da. Evo samo da si otvorim neku firmu. Pretty lame...
Da, onda možeš i u MetroIzvorno postao frish-KI
![]()
jos jedna vip-ova obmana.
Zbog čega obmana ?Izvorno postao zmija
dobar grah daleko se čuje
kada odes na vipovu stranicu i kliknes na privatne korisnike nigdje ne spominju da imaju k750 po toj cijeni, tako da nijeIzvorno postao zmija
Iskreno, glupo mi je što idu jedan zabavni i multimedijalni uređaj stavljati u poslovnu ponudu. Kad gledam svoje šefove i ljude u firmi koji imaju tvrtkin mobitel, služi im samo za pozive, rijetko kad i za poruke.
pa sad zavisi, nekima treba e-mail cijelo vrijeme i gprs. a i nebi se slozio da je k750 multimedijalni telefon, to je prvenstveno poslovni telefon
Vise je multimedijalni W800i, a K750 barem ima izgled poslovnog aparataIzvorno postao coma_zgb
ne vidim neku poantu u ovim akcijama od zutih i rozih - ova ponuda samo za poslovne korisnike mi dize zivac skoro ko oma reklama za bozic od rozih . gggrrhh
Poslovni, ne bih se baš složio, obzirom da ima mp3 player, radio, 2mp kameru, a za jedan poslovni telefon očekivao bih da ima nekakve aplikacije za word ili excel i slično. Jest da ima i poslovnih karakteristika, ali je prvenstveno za zabavu.Izvorno postao coma_zgb
Izvorno postao frish-KI
je je trebali su ponudit nokiju 9500 pa bi onda valjda rekao da je poslovna
mislim s čime se ti opterečuješ
ok,ali zasto zvone na sva zvona o nekoj super ponudi,a ona je samo za poslovne korisnike?
Pa zato jer je to ponuda za polovne korisnike, a oni su ti koji donose najvisi profit.Nece valjda davati povoljnje ponude za one koje kupe jedan bon od 50 Kuna i rastegnu ga na cijeli mjesec ako ne i viseIzvorno postao zmija
![]()
Izvorno postao RAUL
![]()
![]()
![]()
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
da ga ponude privatno uz min 100kn potrosnje mjesecno na 2 godine i ne mora za 91 , moze i za 291kn , odmah bih isao cekati u red .
Vip na ovaj nacin samo ide na ruku preprodavacima, jer 90% tih telefona ce zavrsiti u oglasnicima . vec ima jedan za Bugovom oglasniku . a tim ' poslovnim korisnicima ' je svejedno na kojem aparatu nabijaju racun .
Samo ima onih poslovnih korisnika koji niti za zivu glavu prilikom sastanka na stol ne bi stavili NOKIA 1100....Ako ne stave na stol SE P910 nisu nista napravili..to ti se zove dio imidjaIzvorno postao Router
![]()
zasto onda ne bi tako nesto ponudili i privatnim korisnicima kojih je puno vise?
zato jer firmi sjedneš na račun ako ti ne plati a sa privatnim korisnicima se trebaš natezatIzvorno postao zmija
![]()
dobar grah daleko se čuje
Ja kupio, zapravo jedan frend je obrtnik pa sam preko njega. Dakle 191kn + 24 mj po 100 kn. Kaže barba u dućanu da je tako malo mobitela došlo da je to samo pokriće za onako velike oglase u dnevnim novinama
A zaključio se da se opterećujem? Govori se o mobitelu koji je ponuđen u polsovnom paketu, a jedini moj komentar je bio da to nije poslovni mobitel. I zdravo.
Bookmarks