1. MP3 se preko slušalica čuje vrlo dobro, gotovo odlično obzirom da je to mali MP3 player (zapravo, da su to male slušalice). Možeš muziku slušati i preko zvučnika telefona, ali je onda sound kao tranzistor i više troši struje. MP3 player je vrlo dobar.
2. Baterija se troši zanemarivo, više trošiš SMSom ili razgovorima. Ja ga koristim da mi svira oko 1 sat tijekom trčanja, ali ništa ne primjetim da ga je to potrošilo. Možda i zato što razgovaram barem sat dnevno

pa itak moram puniti telefon svaka dva-tri dana.
3. Slušalice moraš platiti stravičnih 160 kn (nedavno sam prodao cijeli MP3 player s 256 MB za tek malo više od toga). Imaš u Martićevoj, tamo gdje se skreće za na Džamiju. 2,5 mm jack, imaju tipku za javljanje/nazivanje i stereo su. Dobre su, ali koštaju previše. S telefonom jer je to Vodafone paket dobiješ samo obične slušalice za razgovor, mono i bez ikakve tipke. Što je ipak bolje nego kod svih ostalih telefona, čak i za daleko višu cijenu
4. S telefonom dobiješ karticu od 64 mb, meni je na to stalo nešto manje od 1 sat muzike, taman za trčanje. Samo što je prebacivanje pjesama stravično sporo. Ali opet, boli te briga, spojiš ga na komp, telefon se puni i u međuvremenu napuni i karticu.
5. Najveća MicroSD kartica koja trenutno postoji je 512 MB, ali ju se trenutno nigdje ne može dobiti jer je nestašica u Europi (znam jer ju tražim za sebe pa svakih nekoliko dana zovem dućan). Naravno, nekoliko dana prije nego sam kupio v360, stajao sam u dućanu i kartica mi je bila na polici doslovno PRED nosom, gledao sam ju nezainteresirano, koštala je oko 380 kn.
Bookmarks