Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ovako... vidio onu moju prvu sliku...
    i tamo umjesto na attach idi na properties, ali bitno je da klikneš na taj drugi uređaj ili najbolje učini identify devices pa će ti na oba monitora ispisati jednu brojku...

na kojem piše 1 taj je primarni a na kojem piše 2 taj je sekundarni...

klikneš onda kod ona dva displaya na broj koji je bio na projektorskom platnu i odabereš properties i onda pronađi overlay i tamo ga uključi...

ako ti se sve ovo ne da raditi, onda samo zamjeni iza na grafičkoj priključak di si spojio monitor sa priključkom di si spojio projektro...

Stvar je jednostavna...

Ti imaš za odabrati na kojem uređaju očeš overlay...

ako odabereš na monitoru overlay, kao što jesi onda ti se to dogodi, a trebao si odabrati na projektoru overlay

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko
    Evo ovako... vidio onu moju prvu sliku...
    i tamo umjesto na attach idi na properties, ali bitno je da klikneš na taj drugi uređaj ili najbolje učini identify devices pa će ti na oba monitora ispisati jednu brojku...

na kojem piše 1 taj je primarni a na kojem piše 2 taj je sekundarni...

klikneš onda kod ona dva displaya na broj koji je bio na projektorskom platnu i odabereš properties i onda pronađi overlay i tamo ga uključi...

ako ti se sve ovo ne da raditi, onda samo zamjeni iza na grafičkoj priključak di si spojio monitor sa priključkom di si spojio projektro...

Stvar je jednostavna...

Ti imaš za odabrati na kojem uređaju očeš overlay...

ako odabereš na monitoru overlay, kao što jesi onda ti se to dogodi, a trebao si odabrati na projektoru overlay
    Ma znam to za prim i sek monitor, ali te brojke mi se pojavljuju samo kad je sek monitor attachiran, a ja to ne želim, želim klonirati monitor. Dakle da nije ekstenzija primarnog nego da pokazuje baš isto što i primarni. Sve to i sad radi ali nije bilo videa. Sad ima videa, ali na komp. monitoru se video automatski stavlja u full size iako to ne želim.
    Zamjena priključaka ne dolazi u obzir jer mi LCD mora biti na DVI zbog kvalitete slike.
    Ovo što si prvo rekao da odem na properties od monitora 2, kad odem dobijem one siromašnije properties, kao da nema control panela:

Umjesto da je ovako (što je u properties od glavnog monitora):

A kad pogledaš ovu sliku: http://img212.imageshack.us/my.php?image=image8hs.jpg ispada da komp nije niti prepoznao da je nešto upiknuto u VGA
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Slične teme

1. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  2. Video capturing sa canon PowerShot S1 Is?
    By Gruntovčan in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 03-10-2005, 13:53
  3. Nokia N-serija
    By grgy in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 116
    Posljednji post: 06-06-2005, 10:28

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke