Ne mogu to naći, mislim da je to za nVidia kartice?
Imam ATI, ali nemam onaj njihov Control Center instaliran (namjerno), već samo driver.
Ne mogu to naći, mislim da je to za nVidia kartice?
Imam ATI, ali nemam onaj njihov Control Center instaliran (namjerno), već samo driver.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nemoras imati Catalys Control Centar, dovoljan je Ati Control Panel...
To ti je obavezno ako bi htio gledati TV na oba uređaja...
eventualno pokušaj otići na desktop, desni klik, properties, pa na settings, pa na drugi monitor i na attached...
to će ti proširiti sliku sa jednog monitora na drugi, sad sve što treba da bi pustio neki film preko projektora je da pokreneš DVD na kompu i samo playar dragaj skroz desno na monitor dok ne izađe na projektor...
sa mišem ga povuci na desni rub monitora i doći će na projektor...
To je jedino rješenje ako je omogućeno...
Drugo jest da nabaviš Omega drivere jer oni (večina izdanja) omogućuju prikazivanje slike na oba medija, a treća mogućnost je taj overlay...
Ma i to sam htio izbjeći, ali vidim da ću morati instalirati...Izvorno postao Krompirko
Ma znam ovo ali mi ne odgovara to s draganjem slike u "monitor 2". Ipak ću morati stavljati Control panel... (ma kad već stavljam, stavit ću cijeli control centar...Izvorno postao Krompirko
).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
ma kako ti misliš gledat na dva ekrana ako ne koristiš theater mode?
to jednom namjestiš i sve štima![]()
Bookmarks