Ko će to znat.... i samo da kažem kad god vidim tvoj avatar tjera me na smijehIzvorno postao Rvs_Gamer
![]()
![]()
![]()
(ali baš svaki put)
Da
Ne
Ovo je bilo pitanje i u emisiji nedjeljom u dva,pa sta vi mislite jeli pala ili se povecala popularnost sanadera i mesića nakon uhičenja Gotovine?
Ko će to znat.... i samo da kažem kad god vidim tvoj avatar tjera me na smijehIzvorno postao Rvs_Gamer
![]()
![]()
![]()
(ali baš svaki put)
Seriously?
fala,itvoj je super
neda mi se razglabat na forumu o mobitelima o takvim temama. da sam moderator cafea sad bio ovo bilo
![]()
Malo glupo ti je pitanje u anketi. Pala i porasla? Trebo si pitat 'Pala - da ili ne' ili 'Porasla - da ili ne'.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Moj je od foruma, valjda ću skupit 50 postova da stavim svoj super-sonično-cool avatarIzvorno postao Rvs_Gamer
![]()
Seriously?
Vidim ovdje se počelo o avatarima, a kako nismo u četaonici.... pa da mi lagano uspavamo temu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks