Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 86

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao flOorKilla
    serius g, neznam jesi li procitao sve od pocetka ili nisi, vjerojatno nisi. sony sam izbacio i dvoumim se izmedju canona i minolte. (oba imaju zoom u movie modu)
    istina je da minolta ima nesto izrazeniji sum na slikama ali to nije nista pretjerano losije od canona ili sony-a.

varas se.
    neznam da li si pogledao koji video clip snimljen ovi aparatima (ja jesam) i jako sam iznenadjen. pogledaj, bit ces i ti

svejedno, hvala sto mi pokusavas pomoc u odabiru
    pročitao sam sve od početka i koliko sam shvatio na kraju si se odlučio za minoltu jer ti je canon preskup. E pa, ja ti samo kažem da sony isto košta, s njim dobiješ relativno dobru bateriju koja daje oko 300 snimaka i što je još bolje, uvijek ti pokazuje koliko točno još minuta možeš koristiti fotić. Da ne spominjem opet i prednost u kvaliteti slika, koja je totalno nevažna. Ali na kraju, to je ipak tvoj izbor, ja sam samo sugerirao da malo bolje razmisliš

Što se filmića tiče, apsolutno sam siguran da se niti jedan fotić trenutno ne može mjeriti sa bilo kojom digitalnom kamerom srednje klase. Ako tko tvrdi suprotno, neka slobodno dokaže

E da, nadam se da ćeš nabaviti dobar stativ, jer filmovi iz ruke pri zoomu od 10x znaju biti jako...zabavni

Evo ti tehničke specifikacije minolte Z6, također preporučam čitanje ocjena i komentara korisnika...
    http://www.dpreview.com/reviews/spec...a_dimagez6.asp
    Zadnji uredio SeriousG : 19-12-2005 u 12:53
    Use the Fork, because there is no Spoon.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove