Mislim da cu kupit Minoltu.
Doslo je do promjene na financijskom planu, i 600kn jeftinija Minolta od Canona mi sada predstavlja najbolju kupnju. Jedino sto me kod Canona privlaci je stereo snimanje zvuka i velicina aparata.
Mislim da cu kupit Minoltu.
Doslo je do promjene na financijskom planu, i 600kn jeftinija Minolta od Canona mi sada predstavlja najbolju kupnju. Jedino sto me kod Canona privlaci je stereo snimanje zvuka i velicina aparata.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hm, ne znam, kod minolte imaš šum na slici i kod osjetljivosti ISO100, to znači da u malo tamnijim situacijama ne možeš dobiti dobru sliku ukoliko nemaš stativ.A i generalna kvaliteta slike nije baš na nivou.
To znači da žrtvuješ puno toga zbog mogućnosti zumiranja u movie modu. Također moraš račnati da movie modovi na fotićima nisu niti blizu onih na standardnoj digitalnoj kameri.
Moja preporuka je da još dobro razmisliš. Da postoji fotić koji bi ujedno zamijenio i kameru(ili obrnuto) i da i fotke i video ispadaju super kvalitetno, ne bi više uopće bilo potrebe za kamerama na tržištu.
Uglavnom, u situaciji u kojoj možeš dati 3000kn za superzoom aparat, ja bi izabrao sony, prije svega zbog kvalitete slike, što je uostalom i glavna namjena fotoaparata.
Use the Fork, because there is no Spoon.
Bookmarks