Kako sam i rekao Canon je nesto bolje "napunjen" opcijema. U ovome tvom epopisu navedene su sve koje sam i ja nesto nize naveo uz jos gomilu ostalih.
E, sad nemoj se dati navuci na ove i slicne popise. Dakle, kada bi se ovaj popis tako bukvalno dozivio kako je napisan ispalo bi da je Canon S2 u usporedbi sa Sony - jem H1, kao ficu u usporedbi sa Ferrarijam, a to nije niti priblizno istina.
Istina bi bila, kako sam vec i rekao, da Canon ima nesto bolji software - ski paket i nesto vise opcija, ali i da i one u cjelokupnom dojmu pridonose mozda 5% na stranu Canona, jer niti Sony ne oskudjeva u opcijama, bas naprotiv. A ove razlike su cesto i sitnicarenje (npr. ako o white ballanceu govorimo, onda je Canon u prednosti jer, pazi sad dobro, ima cak 6 modova biranja istoga dok jadan Sony ima samo 5, i tako dalje...).
Takodjer sto se metalnoga kucista kod Sony H1 tice...to je LAZ! Dakle, Sony H1 nema metalno kuciste, vec je plastika na nekim djelovima iz nutra pojacana metalnom resetkastom konstrukcijom, sto je daleko od toga da bi se boglo reci da navedeni model ima Metal body.
Sve u svemu ne zamaraj se sitnicama. Ako zelis nesto vise opcija i nesto "razgranatiji" software u vrlo dobroj optici uzmi Canon - a, ako pak zelis aparat koji nesto ljepse izgleda, bolji je ergonomski, kvalitetnijega kucista, uz takodjer vrlo kvalitetnu optiku i nesto manje opcija po menu - ima...Sony je za tebe.
Koji goda da uzmes neces pogrijesiti ili pozaliti jer oba su aparata kvalitetni proizvodi i nude podosta za novac koji za njih izdvojis.
Eh da i ne boj se kupiti u HG spotu! Samo pogledaj na netu negdje prije kupnje sto bi sve kutija trebala sadrzavati i odmah tamo na pultu raspakiraj i detaljno pregledaj sadrzaj kutije...dalje ce sve biti OK. Evo neka se kaze, bas su mi dva frenda u posljednjih pola godine kupili H1 u HG spotu. Aparati rade savrseno...problema nikakvih!

).
Odgovori uz citat
Bookmarks