I ja isto, svako malo se prekida pa se veza sama obnovi, sto najvise zivcira kad si na MSN-u. Neki dan mi je u pola sata veza pukla 5 puta...

A ima i jos toga...ne znam jel ima veze sto je u router modeu, ali jaaako zivcira. Kao prvo, ako se ne varam svrha ADSL-a je da si on.line od kad upalis komp i da nemas frke, ali meni komp zablokira ako ga ostavim 2 minute da sam spojena, ali da nista ne radim na njemu.
A drugo, kad god ga ugasim ili resetiram, on mi ne moze nac adapter i moram usb izvadit i ponovo ga ukljucit. To mogu sprijecit samo ako prije nego ugasim komp odem na disable. E sad, kako nemam pojma i kako mi nitko nije nista reko, ne znam dal je to mozda normalno, tj. dal se to mora radit i ne znam dal je stetno to sta usb svako malo vadim pa vracam.
I nije toliko bed vracanje USB-a, koliko je blokiranje kompa od kad ga imam, ide mi na zivce, koja mi je onda razlika ako ga moram svaki put kad necu na net iskljucivat...za to mi je i carnet dobro sluzio i jos se nije prekidala veza...