Ovako neznam dali ce ovo ikome pomoči ali nadam se da hoće. Za sve one koje imaju router probajte namjestit na njemu da vam je always-on ako imate tu funckiju na njemu, naime oni se po defaultu ponašaju kao connect-on-domain. To znači da vam se nakon određenog vremena iskljuci sa neta(npr. ako čitate neki tekst dulje vrijeme, a pritome nista drugo ne radite na netu).
Irena one žute strelice sta si rekla da ih prilikom paljenja windowsa moraš čekat to ti je ja mislim (barem je meni tako bilo) radi Service pack-a 2. Taj problem sam rješio da sam insalirao windowse koji u sebi več imaju sp2. Znači ako imaš sp1 i preko windows update-a ideš nadogradit na sp2 to se počne dešavat.
Ovo kaj kažete za centralu je istina, prije par mjeseci se i meni dešavalo da internet šteka. Sve probam instalirat ponovno ali opet šteka onda nazovem T-com i kažu mi da je problem u njima tako da ako baš šteka moja preporuka nazvat njih prije nego počneš nekaj kemijat. Ali od nove godine mi se to nije više pojavljivao sada mi net radi super.

Odgovori uz citat
Bookmarks