Ja isto oko 800 kbps
Prije sam downloado neki file @ 20 kbps![]()
![]()
Meni isto i to od kada su poceli mjenjati pakete![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ja isto oko 800 kbps
Prije sam downloado neki file @ 20 kbps![]()
![]()
Eto mene su danas vratili na ISDN izgledaIzvorno postao fly_nan
Vasa trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:
135.10kb/s
sto znaci da mozete prenositi podatke brzinom od 16.89 kB/s s naseg posluzitelja.
živio T-com :bunny:
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Kod mene opet isto poslije rucno unesenih parametara,i dalje veza PUCA i PUCA.Zovem T-com i prijavljujem kvar,nema mi druge-na kraju krajeva placam ih za ovu uslugu![]()
zovi SZK, i ja ću izgleda morat zvat i meni se full usporio
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Jedno pitanje. Koji DSL modem imaš?Izvorno postao nijala
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I meni se danas prijenos podataka prilično usporio. Nisam mjerio kolika je brzina ali vidljivo sporije - npr. stranice od ovog foruma koje mi inače otvara odmah mi učitava par sekindi a da ne govorimo o nekima sa slikama i flash animacijama. Evo sad popodne je nešto malo bolje. Sad kad su mi "poklonili" 500MB najednom više nema one biturbo adsl brzine zbog koje bi svi koji ga još nemaju - staro i mlado od 2-102g starosti trebali brzo pojurit u T-centre i sklopit ugovor. Prije me nerviralo to što malo malo pa ne idu podaci(nije pucala veza ali nije bilo transfera podataka) pa nakon toga se neće spojit itd. Baš mi je u zadnje vrijeme sve bilo u redu i opet problemi.
Nego, da vas pitam - jesam li dobio neki pošteni router ili smeće jer firma je nikad čuo(prije nekih pola godine sam dobio dsl). Router je ELCON ADSL2253EU.
danas je bilo OPET poteskoca sa adsl-om na podrucju dubrave...skoro cijeli dan nisam mogla na net...konacno su popravili...zvala sam ih jedno 7-8 puta :bunny: hehehe
blueled...taj ti modem imam i ja i do sad nikakvih problema s njim...sad dal je smece ili nije,to ti ne znam...ali velim,s njim nisam do sad imala nikakvih problema nit nis...![]()
![]()
Zadnji uredio tutlek : 13-09-2006 u 18:47
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
danas je općenito bilo problema sa linijama..i meni fiksna tj. cijelom kvartu nije radilo skoro pa cijeli dan...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
dabogdasezapalioooooooooIzvorno postao Darian
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ja imam isti vec godinu i radio mi je bez problema do povecanja brzineIzvorno postao blueled
pecanja u mutnom
Sada mi je i veza pucati....![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ma nešto ne valja sa speedtestom: ja dobila 1.024Mbps! NEMOGUĆE!Izvorno postao fly_nan
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
meni je uvijek tak???![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks