cca 2 min treba za sinkronizaciju PC<>Modem, strpi se tolikoIzvorno postao Raf
cca 2 min treba za sinkronizaciju PC<>Modem, strpi se tolikoIzvorno postao Raf
To se i meni događalo kada sam imao Siemensov modem, koji mi je prije mjesec dana crko (niš ne valja)...sada koristim ZyXEL-ov modem i jako sam zadovoljan![]()
Bom Chicka WahWah
Ne radi mi ni jučer ni danas adsl. Jel moguće da su toliko opterećene linije ovih dana i da je to razlog? Nije ziher modem jer mi ne radi ni na jednom kompu, a imam ih 3Izvorno postao PhytoSculpt
I to mi je neka usluga..:bunny:
E, upravo to... Meni izbaci poruku u trayu nešto oko konekcije da je nema ili je polovična. Nakon te poruke mogu se spojiti...
Hm, pa kaj vi gasite računala?![]()
Meni treba jedno 10 sekundi da se spojim,a prije za sekundu
Bolje to nego 5 minuta.Valjda nesto kod njih
Ja isto mislim da im se nesto dogadja u centrali!!!
Ovako neznam dali ce ovo ikome pomoči ali nadam se da hoće. Za sve one koje imaju router probajte namjestit na njemu da vam je always-on ako imate tu funckiju na njemu, naime oni se po defaultu ponašaju kao connect-on-domain. To znači da vam se nakon određenog vremena iskljuci sa neta(npr. ako čitate neki tekst dulje vrijeme, a pritome nista drugo ne radite na netu).
Irena one žute strelice sta si rekla da ih prilikom paljenja windowsa moraš čekat to ti je ja mislim (barem je meni tako bilo) radi Service pack-a 2. Taj problem sam rješio da sam insalirao windowse koji u sebi več imaju sp2. Znači ako imaš sp1 i preko windows update-a ideš nadogradit na sp2 to se počne dešavat.
Ovo kaj kažete za centralu je istina, prije par mjeseci se i meni dešavalo da internet šteka. Sve probam instalirat ponovno ali opet šteka onda nazovem T-com i kažu mi da je problem u njima tako da ako baš šteka moja preporuka nazvat njih prije nego počneš nekaj kemijat. Ali od nove godine mi se to nije više pojavljivao sada mi net radi super.
Ma da??McLaren killah,problem je u windowsu??Koji da stavim sp1 ili sp2???
Namjeravam formatirati cijeli disk,stavit novi Xp windows.Imam i SP1 i SP2.Znači da stavim SP1 ili?
Koji je bolji sp1 iil sp2???Hvala McLaren killah.Još mi odgovori na ovo pitanje
Ok hvala na odgovoru.Stavit cu sp1,ja sada imam sp2,ponekad me nervira.Zasada je sve ok sa adsl-om,kada dodje zuta strelica pa se pojavi zelena strijelica nakon 10 15 sekundi.A prije sam imala ludih problema.
Koji sp ti imaš?
Okej nema problema.Hvala na odgovoru![]()
ovako ako je to adsl u mreži
provjeri na kojem je kanalu mreža i reci mi na kojemu su kanalu ostale mreže
ajde provjeri pa mi javi
ja imam svoju mrežu
i imal sam takav problem kada sam stavil na kanal 1 i 1 tip iz mreže me je zval zašto net je jako usporen da neče niti jedan web otvoriti
onda sam stavil na kanal 11 i sada je svima dobro
gledaj ako tu di ti živiš ima više mreža pogledaj koje mreže su na istom kanalu pa tako reci tome kaj ima mrežu da stavi na na taj kanal na kojemu su druge mreže
evo i ja sada imam ISTI problem. zvala sam szk i frajer je bio toliko njeljubazan da sam ga skoro poslala u 3PMIzvorno postao cyberphere
ništa mi konkretno nije rekao osim da nemaju nikakve radove na mreži...
e sad.. ja pretpostavljam u čemu je problem a vas pitam jeli to moguće... naime ispod mene, kat niže je jedna firma. bave se prometom pa imaju svoje centrale, servere i sl. sranja... koriste wireless dsl. prošli tjedan su dofurali još neke routere izgleda da proširuju mrežu. mene zanima da li mi mogu oni ometati signal? kontam da se neš dešava... najradije bi im išla dole j* sve po spisku![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
I ja isto, svako malo se prekida pa se veza sama obnovi, sto najvise zivcira kad si na MSN-u. Neki dan mi je u pola sata veza pukla 5 puta...
A ima i jos toga...ne znam jel ima veze sto je u router modeu, ali jaaako zivcira. Kao prvo, ako se ne varam svrha ADSL-a je da si on.line od kad upalis komp i da nemas frke, ali meni komp zablokira ako ga ostavim 2 minute da sam spojena, ali da nista ne radim na njemu.
A drugo, kad god ga ugasim ili resetiram, on mi ne moze nac adapter i moram usb izvadit i ponovo ga ukljucit. To mogu sprijecit samo ako prije nego ugasim komp odem na disable. E sad, kako nemam pojma i kako mi nitko nije nista reko, ne znam dal je to mozda normalno, tj. dal se to mora radit i ne znam dal je stetno to sta usb svako malo vadim pa vracam.
I nije toliko bed vracanje USB-a, koliko je blokiranje kompa od kad ga imam, ide mi na zivce, koja mi je onda razlika ako ga moram svaki put kad necu na net iskljucivat...za to mi je i carnet dobro sluzio i jos se nije prekidala veza...
To, kako god uzmeš, nije normalno niti bi se trebala pomiriti sa time... Jesi pokušala zvati SZK? Možda je do routera ili pak modema... U tom slučaju, moraju ti ga doći zamijeniti, ako garancija nije istekla...
Nisam, tek nedavno sam ga dobila, htijela sam provjerit prije nego zovem...Izvorno postao frish-KI
Mislim, cudno je to sta je na drugom kompu sve ok, pa pretpostavljam da bi mogao bit problem u mom bezicnom adapteru...
U svakom slucaju, HVALA ...sutra ih zovem!!!
Ili još bolje, jednostavnije i bezbolnije, da zamoliš nekoga tko bi se mogao kužiti u tom, pod pretpostavkom da imaš takvog poznanika/frenda... Jer ako će T-Com morati intervenirati, to će potrajati minimalno nekoliko dana... A i bit će neke papirologije, koliko mi je poznato...
rvo da te malo oraspoložim, ja imam također isti problem sa VIP EDGE mdemom (Mobile Carnet), i prvo sam mislio da je to hardwareski problem, jer redovito mi se smrzne DL i UL promet, pa vadim i vračam USB, no nije, već ima jedna tema o tome. problem je, u mom slučaju do Carneta, i to do dodjeljivanja IP adresa, tj. u nekim trenutcima ti se spoji veći broj korisnika nego što ima raspoloživih IP adresa, i tako da netko mora "otpast", rekli su da rade na tome, da oslobode dovoljan broj adresa za sve korisnike, no nekako im slabo ide, a ja sam već navikao na to....Izvorno postao user_name
To kuzim, ali mislim da to mozda ima veze s tim sta se zamrzne i prekida...i moram priznat da me opce nisi oraspolozio, to znaci da ne mogu nista napravit....Izvorno postao zerobravo
ali zasto ne moze pronac uredaj ako sam spojena i ugasim komp normalno...kad ga upalim opet, ko da ga nema...Ali, ako prije disableam vezu, kad upalim sve ok...
I opet se postavlja pitanje, ako je do mreze, zasto je na drugom kompu, preko kojeg sve ide, sve ok?
Evo, da bude jos sladi problem, pojavio mi se blue screen vec dva puta i to kad mi pukne veza, pa idem na repare i ode sve u...Tako da mislim da je to sve radi tog adaptera...
Bookmarks