Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1632

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E51
    Operater
    le VIP
    Bodovi
    10.887
    Nivo
    25
    Bodovi: 10.887, Nivo: 25
    Bodovi: 10.887, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde da se ja isto malo ubacim u temu .....

ja radim u njemackoj na policiji i mogu reci da mi tamo i kolege ovdje imaju vise nego dosta problema sa takvim "deal" mobitelim kad jedan strada jer drugog zajebo....

eto,bas prije djedan dana trgovao sa vladobrad`om;mjenajali smo se,bio jedan problem i ja bes "a i o" vratio njemu mob+novac nazad...

mislim da ima dosta lopuza na svjetu,pa nam potrebno da se ovdje sa tim zajebavamo??

pa tu se radi o mobitelima,a ne o zlatu.....radite posten "deal" onda svaki dobi svoje,nitko ne treba drugog varati...

ak neki problem sa mobom onda se ljepo dogovorite,a ne gledajte stalno samo na svoju "rit"...to je moj savjet...
    Moj stari nick je bio: nokman

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nokman Pregledaj post
    ajde da se ja isto malo ubacim u temu .....

ja radim u njemackoj na policiji i mogu reci da mi tamo i kolege ovdje imaju vise nego dosta problema sa takvim "deal" mobitelim kad jedan strada jer drugog zajebo....

eto,bas prije djedan dana trgovao sa vladobrad`om;mjenajali smo se,bio jedan problem i ja bes "a i o" vratio njemu mob+novac nazad...

mislim da ima dosta lopuza na svjetu,pa nam potrebno da se ovdje sa tim zajebavamo??

pa tu se radi o mobitelima,a ne o zlatu.....radite posten "deal" onda svaki dobi svoje,nitko ne treba drugog varati...

ak neki problem sa mobom onda se ljepo dogovorite,a ne gledajte stalno samo na svoju "rit"...to je moj savjet...
    potpisujem

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Poslovanje s RedkinG-om

Da skratim sebi muke, evo transkript PM-a:

= Citat = Izvorno postao MrBlc
    = Citat = Izvorno postao RedkinG
    = Citat = Izvorno postao MrBlc
    = Citat = Izvorno postao RedkinG
    skrož nova, možda samo otvorana da vidim da sve štima...slike
    http://www.kupiprodaj.net/index.php?a=2&b=79503
    Primio sam masku, ali nisam zadovoljan. Osim što je daleko od "kao orginalna" i daleko od kvalitene, završna obrada je očajna (odnosno nema je) osječaju se crte od lijevanja koje nisu pobrušene, logo nije ugraviran kako si napisao već je otisnut. Onaj prozorčić za senzor svijetla izgleda koda će otpasti svaki tren. Uz to su još i dva glavna problema:
    - Poklopac od kamere je malo raširen i ne naliježe na masku već kad je otvoren ziše gornji dio, a kad je zatvoren ziše donji dio i zapinje pri otvaranju i zatvaranju.
    - Tipke su u komi. Brojevi su OK, ali su crvena tipka i desna soft malo uronjene ispod razine ostalih tipki, a najveći problem je "joystick" kojemu je nemoguće stisniti sredinu, a da se ne stisne ništa drugo.

Ako je ova maska s tvorničkom greškom, onda ćemo se dogovoriti kako ćemo to riješiti, a ako su i ostale ovakve, onda prodaješ smeće!

Doista neznam kako ti je tako loša, prodao sam ih nekoliko komada i pozitivna iskustva, stvarno ti si prvi koji je razočaran, što se tiče maske nju si vidio na slici i onakva je kakva je prikazana. Druga stvar je ako nešto nefunkcionira sa tipkovnicom...nju vrati a ja ti odbijem vrijednost tipkovnice.

Što se izgleda tiće, maska je OK, ali opis (znači ono da jje ugravirano) se ne podudara, a na slici se ne vidi. Ali to i nije toliko važno. Problem je u klizaču i u joysticku, a najviše radi tipkovnice sam i kupio masku, tako da povrat tipkovnice bez maske ne ide ni pod razno Jesu li se drugi žalili ne znam, ali ovo je očajno.

Kako već nekoliko dana RedkinG ne odgovara, zaključio sam da je odustao od bilo kakvog razgovora. Uz to se još pojavio jedan problem - na crvenoj tipci boja nije uopće držala za tipku tako se se nakon dva pritiska skinila (pritisci s jagodicom, a ne noktom da ne bi bilo zabune). To mu još nisam javio jer čekam da se on meni javi s odgovorom na prošlu poruku koju samn gore naveo. Ukoliko se javi i riješimo problem, napisati ću tu što je bilo, a ako se ne javi, znaći da sam spušio, pa nemojte i vi!

EDIT:
    Ipak je sve riješeno!
    Zadnji uredio MrBlc : 11-04-2007 u 19:09
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove