ecstasy aka ex-->I meni se dogodilo slično.Nisam htio ništa pisati ali potaknut tvojom pričom..Neću nikoga imenovati niti spomonjati ičiji nick ili slično(nije vrijedan toga)..Ja sam imao dogovor sa isto jednim dugogodišnjim članom koji uživa 'povjerenje' i trebao bi biti primjer na forumu(ovim ga putem pozdravljam-zna on o kome se radi)..izigrao je dogovor nakon što smo se dva dana dogovarali(razlog tome dizanje njegove cijene za jb****100kn)..da bi na kraju rekao da je cijena skočila naglo gore i da mu ''treba još para''(citat).
Zato ovim putem savjetujem sve ljude koji žele nešto pošteno obaviti na forumu neka pripaze.Nema tu tko je duže na forumu pa je 'pošteniji'.
Ima ljudi koji su govna bez obzira na to bili oni 'tek rođeni' ili neki opasni moderatori.
Ovo što si ti naveo stoji.I onda netko takav glumi nešto na forumu,pa kad kažeš nešto odma prijetnje(jer su kao moderatori).
Umjesto da budu primjer...ma sramota.
''Pazi kako razgovaraš sa starijim''-->daj molim te!!nema tu stariji, mlađi...Nakon takvoga nečeg krajnje neljudskoga(ne znam kako bi tu sramotu drukčije nazvao); dotični forumaši imaju obraza stat na forum i o tome onako s visoka.
Sramota..sramite se!!!
Kad je 'ecstasy aka ex' toliko malđi..ja sam onda stariji pa ti ja kažem

okrij se po ušima i šuti.
I nemoj slučajno sada imat obraza pa mi prigovarat.
Bookmarks