Poslovao s hidegom sve prošlo bez ikakvih problema![]()
takoder, uvijek spreman na pregovore, tocnost, ma sve 5Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
Poslovao s hidegom sve prošlo bez ikakvih problema![]()
zamjena sa sfreakom prosla odlicno, dosao do naplatnih u luckom, sve je bilo kako je rekao, ne kasni, sve 5, preporucam![]()
poslovao sa članom vkosalec, i to na način da mi je poklonio vezicu, no što je najbitnije u svemu, uz to što mi je poklonio, zbog mojih obveza, ćak mi ju je doneo doma, te sam mu jako zahvalan. 5+![]()
trgovao sa clanom BONA - sve 5 , preporuka sa moje strane , covjek je posten .
nema na cemu, i drugi put...takoder hvala na cd-uIzvorno postao zerobravo
lcd na v525 nije ispravan, ali kako dokazat da je bio ispravan kad smo se nasli kad se mob nije dao upalit i bio je dogovor ako je samo sftw u pitanju da cu sam platit, ako nije da ce on, ali posto se on ne drzi tog dogovora, tj kaze da sam ja to strgo, ok..Izvorno postao vkosalec
sam sam si kriv...![]()
"JA kazem:
ako je na V525 otisao samo software, moze...ako nakon sto ga strucija osoba pregleda i ustanovimo da treba jos nesto napravit, morao bi mi nadoplatiti vrijednost mobitela v525 u iznosu od 250 kn,ok?
SFREAK:
Ok.Nosio sam ga u servis danas,i likovi su rekli da je software u pitanju,kazu da je treba flexat,ali nije mi se dalo njima placat.A naime ja sam zbrisao flas s nje i ne kuzim se u motorole pa ga nisam znao vratit natrag. "
Zadnji uredio Sljaka : 22-07-2006 u 17:12 Razlog: neispravan link
Hvala, Router, takodjer ti uzvraćam komplimentom vezano uz tvoju prodaju meni. Toplo preporučam svima koji imaju ikakvu namjeru kupiti nešto od Routera da to i učine. Uistinu je lijepo znati da u ovo doba muljatora i prevaranata nekim ljudima doista možeš vjerovati na riječ, a da ih nikad u životu nisi vidio...Zahvaljujem ti još jednom uz veliki veliki pozdrav iz Splita!Izvorno postao Router
Bona
Trgovao sa MadMataxom sve proslo 5...
s kosalcem 2x sve 5,izašao mi je u susret,svaka čast...čak mi dostavio robu bez pogovora...preporučujem obavezno![]()
takoder s moje strane, preporucamIzvorno postao smogovac
![]()
Kupovina panasonica VS3 od BM0021 je stvarno uredno prošla.
Dečko je sasvim ok i poštiva dogovor.
Ako imate kakvih razmjena sa navedenim kolegom mogu Vam reći da nemate brige oko nepoštivanja dogovora.
Pozdrav svima i sretno!
Zamjena sa korisnikom Kiki1989 prosla odlicno, preporucujem...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
RoyalFlash trgovina sve 5![]()
jucer obavljena zamjena sa rospaya-om,zadovoljan sam, preporucujem
izbjegavajte trgovinu sa clanom nicka Zvonimir - radi se o klasicnom muljatoru koji prodaje poluispravno glumeci postenje a onda mijenja brojeve mobitela . ali i taj ce dolijati uskoro , nadam se meni .
kupio sam od njega mobitel i sam sam kriv sto nisam provjerio ispravnost kamere , ali sad sam otkrio jos nesto - naime mobitel ima i drugih problema , konkretno koliko god dugo da je na punjacu ko da nikad nije pun . inace , bit cu zahvalan za svaku informaciju o doticnom clanu , iako i sam sam pokrenuo svojevrsan quest za navedenom personom .
Kupac: Ja
Prodavac: Vkosalec
Predmet: Njoka 6680
Dogovorili se za razmjenu on poslao Njoku prvi a ja autobusom po prijatelju mome poslao i sutra bi se trebali naci da mu on preda moj W800i pa nek Vkosalec rece svoje!
Ocjena 5/5
Covjek je fer i korektan preporucujem trgovanje s njim!![]()
danas cu se naci s frendom koji mi se javio i sve smo se dogovorili...Izvorno postao Bare_st
ocjena takoder 5, sve islo po dogovoru
a sto se tice onih 150 kn od Stric Dobby-a, uplaceno i mi smo sve rijesili i preporucam trgovinu (covjek je imao nekih problema za koje ja nisam znao i mislio sam da me mulja, bio je cisti nesporazum)
svaka cast obadvojici![]()
![]()
![]()
![]()
Kupac: Ja
Prodavac: sfreak
Predmet: Nokia 6310
Nakon viđenih slika; danas preuzeo nokiu i prezadovoljan kupljenim (i cijenom ponajviše)
Ocjena 5/5
Sve na mjestu
BM0021 došao do mene, donio mi mob, sve za 5, preporučam ga za trgovinu
0913134114 ili 0959090122
1.poslovao s ipavli19, bilo malo problema (kasnio sa slanjem, strgan punjac) nije strasno, al je bar mogao napomenuti, a ne napisati u pismu "sorry zbog punjaca" al ajd, kaze da je imao nekih problema, pa nek mu bude![]()
2.poslovao s wranglerom... sve po dogovoru, preporucam trgovinu s doticnim![]()
VK 1010-IO
Također, sve proslo po dogovoruIzvorno postao mmarko
![]()
Izvorno postao danyx
Vice versa..![]()
Također i ja preporučujem Danyxa![]()
Poslovao sa prpićem,
poslao mu mobitel na povjerenje,
on dobio i uplatio lovu na račun.
Svaka čast![]()
5/5 ocijena.
Ne kupujem ništa više.