trebaš tu postavku za spajanje postaviti "kao uobičajenu"
Moja mreza ima GPRS i Edge, i dobio sam od njih konfiguraciju na mob direktno, ali kad hocu da se konektujem na GPRS, javlja mi da mreza nije dostupna. Inace mobitel je dekodiran sa austrijske mreze 3 i radi perfektno. Na mobu sam nasao neki fajl stream settings.txt i on je prazan(Mozda ga treba popuniti IP adresom i tako tim podacima). Da li ga treba edtovati da mi proradi GPRS. Mobitel regitruje GPRS mrezu i ima ikonicu u vrhu ekrana da je GPRS dostupan. Da li je to to brandovanja? Pomagajte!
Zadnji uredio kalac : 13-12-2005 u 19:48 Razlog: nla bla
asx
trebaš tu postavku za spajanje postaviti "kao uobičajenu"
dobar grah daleko se čuje
Ma stavio sam je kao defaultnu odmah cim sam je dobio, ali opet ne radi. Pise mi Network not available. A jaran do mene surfa GPRS-om normalno...
asx
stavi svoju karticu u njegov mob i njegovu u svoj. ako nemožeš na njegovom surfati onda, a on na tvome može ti nije dobro aktiviran GPRS a ako on nemože na tvome ,a ti na njegovom telefonu možeš onda je do postavki u telefonu.
dobar grah daleko se čuje
Trebalo bi da je konfiguracija OK, pa dobio sam je od operatera direktno na telefon. Ali probacu, pa javim.
asx
A jesi ti aktivirao GPRS/EDGE na svojoj kartici?
U Hr moraš nazvati ili posalti SMS da ti uključe GPRS na tvojoj liniji (ako nisu nešto promijenili, ali nije ni bitno).
Tvoj telefon može vidjeti GPRS ali ne mora se moći spojiti ako ti nije aktivirana ta kategorija.
A jesi ti aktivirao GPRS/EDGE na svojoj kartici?
U Hr moraš nazvati ili poslati SMS da ti uključe GPRS na tvojoj liniji (ako nisu nešto promijenili, ali nije ni bitno).
Tvoj telefon može vidjeti GPRS ali ne mora se moći spojiti ako ti nije aktivirana ta kategorija.
Ma sad je proradio, pa sad ne radi to je do operatora koji je smece. a in MMS mi ne sljaka
asx
Bookmarks