ne znam što reći. ako pogledaš komentare korisnika na Amazonu za original docking station vidjet ćeš da nisu ljudi preoduševljeni. problem je što je dock lagan i ima malu površinu na kojoj stoji i ne smiješ taknuti Zen da se ne prevrne na zadnju stranu. iako, bolje i to nego ga natezati po stolu zajedno sa kablovinjem i adapterima. dakle, ima mjesta poboljšanjima - recimo presložiti A/V izlaz na obične činčeve, pa se neće ni automatski prebacivati na TV izlaz kad se ugura konektor. to bi onda tek bio "pravi" dock gdje se ne mora audio izlaz spajati gore na izlaz za slušalice... ili recimo se može složiti za auto (ja ga za to koristim u prvom redu) da se u isto vrijeme puni i daje zvuk samo na donjem konektoru. estetika i praktičnost. eto, neke ideje. je, brijem

njemački Creative dostavlja samo po Njemačkoj tako da zbilja ostaju samo ebay i Amazon. osim ako mi je nešto promaklo, naravno. cijena je čisti lopovluk, da se ponovim... da sam htio precijenjene accessoriese kupio bih iPod i original Apple vezicu za nošenje za samo 170 kn ali ni to nije sve...