ja sam se dvoumio između a2 i zen:m ...imao zen m i prodao...
velika prednost zena m je u tome kaj podržavao sve te žive formate i rezolucije filmeka,dok zen samo do reze 320X240 i nema video izlaz koliko sam skužio,tako ako ti je do filma to ne,moj kupovati+ipak je i ekran od 2.5 inča premala ne neki cijeli filmić,velika muka za glavu i oko,max serijica neka za pogledati je ok...+jako je loše izrade ta plastika na njemu(samo prednja strana),ali jako-ostaju crtice samo ako brišeš krpicom prek njega...
zvuk je bio ok,ali po mojim uhama nije sam vrh,a i baterija mi je za mjuzu oko 10.5h max trajala,za film oko 3 i pol max...ali da---za tu lovu je bio sigurni best buy...
ja sad imam samo za mjuzu sony nwz a816 i odličan je(bez sonic stagea),od kontrola,zvuka(vrh),baterija( oko 30h mjuza i film 8h),kvalitete izrade,ekran odličan,ali naravno premali za neki ozbiljniji i duži clip+ne podržava niti u pola codeca kao zen,ali za mjuzu je definitvno bolja stvar...da ne spominjem i slušalice(pandan mdr ex85) i odličnu cijenu...
od ovoga šta imamo kod nas na tržištu,ja bi ipak bez dileme uzeo a2 i žao mi je što ga nisam na početku uzeo,samo je bio 150kn skuplji od zen m!
odličan ekran,kvaliteta izrade je na najvišem nivou,zvuk je mrakača-za nijansu bi rekao puniji od zen m-a..
za gledanje filmova to je prava stvar,kao i za muziku,ali veličina je zato tu...velika prednost je šta sa njim dobiješ u paketu,apsolutno sve...kablove za tv-out,punjač,kožnu torbicu,sve....baterija-15h za mjuzu i čak 10h za video..
+podržava sve codece kao i zen m+subtitlove i služi za usb hostanje..
+ima mogučnost snimanja sa televizije...
ali opet kežem,veličina je tu nešto poveča,a i kontrole nisu nešta najbolje viđeno,ali ja bi sve to pregrizo i uzeo njega...
Bookmarks