Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 214

Tema: Zen Vision:M

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav!

Evo i mene na forumu
    Imam zen vision:m 60gb i prezadovoljan sam s njime!
    No imam i wired remote dodatak koji ovdje uopce ne spominjete a vrlo je praktican dodatak, zen mi je u torbici i ne moram ga vaditi da bi nekog cuo, prebacio pjesmu, prebacio na radio ili obrnuto, sve u svemu fantastican dodatak:

http://www.creative.com/products/pro...&product=11211

Kod nas ga je tesko (nemoguce) naci a ja sam ga narucio preko ebaya (uz pomoc rodjaka koji je vec narucivao neke stvari).

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo mene s ogromnim problemom naime, nedavno mi je puknuo doslovce unutarnji displej, doslovce sam od sebe, slusam mjuzu u kaficu, mjenjam pjesmu, spremim zena u dzep, narucim pice, izvadim ga iz dzepa nakon minute i šok!.. prvo mi se ucinilo da je cijeli ekran razbijen, dakle i staklo, onda ga opipam i shvatim da ni ogrebotinice na staklu, nego samo unutarnji displej. objasnio sam situaciju hgspotu, gdje je player kupljen, i rekli su da ga salju u zagreb, i da onda cekaju odgovor. garancija jos uvjek vrijedi. da bi me nazvali prekjucer da nisu priznali garanciju, da je popravak neisplativ, i nek dodjem po njega "pa cemo vidjeti". zanima me dali netko moze pomoci ili ima ideju, dali se moze negdje popraviti, tj. ugradit novi displej ili bilo sto slicno. hvala unaprijed

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove