Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 214

Tema: Zen Vision:M

Hybrid View

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nema me bas na forumu puno u zadnje vrijeme zbog nekih problemcica. Uglavnom, imam Visiona M vec mjesec dana i slazem se s vecinom stvari koje su iznijeli sodom i drugi koji ga imaju vec duze vrijeme.

Evo sta nisam uspio skuziti, a zanima me:

- moze li se iskljuciti osvjetljenje ekrana dok je uredjaj ukljucen, ali na bilo koji drugi nacin osim lockanja s onim "slider" prekidacem jer mi je to nezgodno izvoditi "na slijepo" dok je Vision u dzepu, a i ne cini mi se narocito cvrstim taj prekidac?

- postoji li neki programcic za PC koji bi mi brzo i bez puno gnjavaze updateao s neke online baze podataka tagove u mp3 fileovima, odnosno, s cim to najbolje ide, bez da moram praviti librarye i raznorazne kolekcije i gluposti?

Inace, stavio sam posljednji ne-EU firmware 1.62.02 i nema bugova - jedino se prilikom listanja pjesama katkad izblesira pa prebaci listu par ekrana naprijed ili nazad te se ponekad uspori, ne znam je li na svakom tako...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FlowBlow Pregledaj post
    - postoji li neki programcic za PC koji bi mi brzo i bez puno gnjavaze updateao s neke online baze podataka tagove u mp3 fileovima, odnosno, s cim to najbolje ide, bez da moram praviti librarye i raznorazne kolekcije i gluposti?
    Koristim Media Monkey i iako nije bas hiper jednostavan dovoljno je lagan za svladati i radi to bez problema. No koliko znam vecina programa ima tu mogucnost (Foobar, Winamp, Windows Media Player...)
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FlowBlow Pregledaj post
    moze li se iskljuciti osvjetljenje ekrana dok je uredjaj ukljucen, ali na bilo koji drugi nacin osim lockanja s onim "slider" prekidacem jer mi je to nezgodno izvoditi "na slijepo" dok je Vision u dzepu, a i ne cini mi se narocito cvrstim taj prekidac?
    nazalost ne,i to je jedini nedostatak firmwarea... i dalje nije riješen u novoj inačici..tako da se navikni na slider nema druge, a sto se tice osjetljivosti , samo djeluje tako.
    angels might have been eaten.

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja i dalje muku mucim s mp3 tagovima...

Treba mi neki program koji ce vecinu posla odraditi automatski, sinkronizirajuci podatke s nekom bazom na internetu. Probao sam gomilu programa, ali nijedan ne obavi posao do kraja, uglavnom mi ostave gomilu fileova koje onda moram "rucno" klasificirati u mnostvu ponudjenih mogucih tagova.

Najbolji je Magic MP3 Tagger, ali nije besplatan, a neregistrirana verzija omogucava samo 5 korekcija tagova odjednom.

Najbolje sam prosao s besplatnim MusicBrainz Taggerom - od, npr., 7000 pjesama, oko 4000 automatski identificira, a ostale moram sam traziti s "Lookup" funkcijom. Sve je ok, obicno tocan rezultat izbaci odmah na vrhu liste, a koji potom treba jednim klikom potvrditi, ali to raditi s, recimo, 3000 fileova nije nimalo zanimljivo (do Nove godine bih, pretpostavljam, bio gotov s tim poslom, a mozda i s rukom, misem, mozgom...).

Moze li se Visiona natjerati da, umjesto po tagovima, muziku jednostavno sortira prema pripadajucim folderima, kao Windows Explorer?

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove