kolika je sada cijena??![]()
http://www.erightsoft.com/SUPER.html
definitivno najednostavniji encoder svih mogucih fajlova. isto tak ti izbaci miljon opcija za output fajl kak da ti izgleda, a imas i za resize-anje
kolika je sada cijena??![]()
Trenutno ga u HG Spotu niti nema. Ali zadnja je cijena bila 1.899 kn za model od 30 GB.
po istoj cijeni možeš ga naći sada u svijetu medija
angels might have been eaten.
huh,dosta je skup,a od manje mamorije...kolika je cijena ako neko zna?
i skup? ..jucer sam prolazio pokraj galerije...1800kn za cash...racunajuci da smo friski i ja zbrojili 500tinjak kn vise cini se dobrom ponudom![]()
Nema me bas na forumu puno u zadnje vrijeme zbog nekih problemcica. Uglavnom, imam Visiona M vec mjesec dana i slazem se s vecinom stvari koje su iznijeli sodom i drugi koji ga imaju vec duze vrijeme.
Evo sta nisam uspio skuziti, a zanima me:
- moze li se iskljuciti osvjetljenje ekrana dok je uredjaj ukljucen, ali na bilo koji drugi nacin osim lockanja s onim "slider" prekidacem jer mi je to nezgodno izvoditi "na slijepo" dok je Vision u dzepu, a i ne cini mi se narocito cvrstim taj prekidac?
- postoji li neki programcic za PC koji bi mi brzo i bez puno gnjavaze updateao s neke online baze podataka tagove u mp3 fileovima, odnosno, s cim to najbolje ide, bez da moram praviti librarye i raznorazne kolekcije i gluposti?
Inace, stavio sam posljednji ne-EU firmware 1.62.02 i nema bugova - jedino se prilikom listanja pjesama katkad izblesira pa prebaci listu par ekrana naprijed ili nazad te se ponekad uspori, ne znam je li na svakom tako...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ja i dalje muku mucim s mp3 tagovima...![]()
Treba mi neki program koji ce vecinu posla odraditi automatski, sinkronizirajuci podatke s nekom bazom na internetu. Probao sam gomilu programa, ali nijedan ne obavi posao do kraja, uglavnom mi ostave gomilu fileova koje onda moram "rucno" klasificirati u mnostvu ponudjenih mogucih tagova.
Najbolji je Magic MP3 Tagger, ali nije besplatan, a neregistrirana verzija omogucava samo 5 korekcija tagova odjednom.
Najbolje sam prosao s besplatnim MusicBrainz Taggerom - od, npr., 7000 pjesama, oko 4000 automatski identificira, a ostale moram sam traziti s "Lookup" funkcijom. Sve je ok, obicno tocan rezultat izbaci odmah na vrhu liste, a koji potom treba jednim klikom potvrditi, ali to raditi s, recimo, 3000 fileova nije nimalo zanimljivo (do Nove godine bih, pretpostavljam, bio gotov s tim poslom, a mozda i s rukom, misem, mozgom...).
Moze li se Visiona natjerati da, umjesto po tagovima, muziku jednostavno sortira prema pripadajucim folderima, kao Windows Explorer?
namozes ga natjerat da cita imena fileova.
jesi jednostavno probao sa wmp11 tagirat?
Ne znam kako, s WMP 11 sam prvo i probao to napraviti.
"Find Album Info", koliko sam shvatio, funkcionira samo po pojedinacnom fileu. Bilo bi odlicno da postoji neki program da to napravi na nacin da kada nije siguran, jednostavno sam uzme najvjerojatniji rezultat, bez da me par tisuca puta pita za potvrdu.
U opcijama mi je, takodjer, ukljuceno pod "Library" ono "Retrieve additional information from the Internet", sto bi se trebalo dogadjati automatski, medjutim, ja nikad nisam primjetio da mi se nesto mijenja po pitanju tagova. A nema mogucnosti da taj update sam pokrenem (u Helpu pise da se dogadja "periodically", ne i kada i kako ga sam pokrenuti).
Ako znas neku metodu koja ne ukljucuje cjelosezonski boravak pred kompjuterom, otkrij mi!![]()
kako si zadovoljan zvukom na mp3ju u usporedbi sa pstalim playerima?
Problem su jedino slušalice koje dolaze uz player, tako da bi bilo najpametnije kupiti bolje. S ovima koje dolaze u paketu zna biti distorzije kod basa.
jel čita zen vision .avi i .mpg bez konvertiranja?
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
da ,jedini od manjih playera (da nije veliki pmp) koji to moze a da je dobavljiv kod nas![]()
manjih playera? lol,neznam jesi me dobro skužio jel ja sma pitao za Zen Vision:M,a pošto on nije baš malen,ne znam jel znaš da sam na taj model mislio?
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
shvatio sam te ali ti nisi mene, tu funkciju (citanja .avi fajlova velike rezolucije) imaju veliki pmp video playeri (4+ incha) koji su namjenjeni iskljucivo za pregledavanje videa dok kod ostalih playera filmove moras enkodirat sto nije slucaj sa vision m.
aha,hvala,ipak si ti stručnjak
a jel čita .mp4 i .mov
Carpe diem
Pozdrav, zanima me ako je netko imao prije Zen Visiona - Ipod Video, pa ako mi može reći kakva je razlika u zvuku, nisam imao priliku da testiram Zena zato jer ga nitko nema od mojih poznanika, a imao sam već Ipoda tak da znam da je zvuk predobar,
Hvala na odgovoru
Zadnji uredio stream : 28-08-2007 u 00:08
neki savjet za torbicu?vidim da u hr nema niš creative dodatne opreme..bitno da ima torbica od ipoda za soma kn![]()
sad sam se malo igrao sa zenom...
pa to je strašno...nemam riječi...hvala sodomu i frishkom na savjetima...da nije bilo njih,ne bi ga uzeo...
još jednom,strava....
samo ga nemoj prodavat sljedeći tjedan![]()
Bookmarks