Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 214

Tema: Zen Vision:M

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FlowBlow Pregledaj post
    Mozda uspijem nekog nagovoriti da mi u EU kupi jedan taj Vision M. Ne mogu vise citati ovaj thread od muke!

3 pitanja:

1)

Koje boje su vasi Zenovi? Pretpostavljam da su crni.

Ne znam koji da uzmem, crni ili bijeli. Navodno su na crnom nakon kraceg vremena uocljivije sitne ogrebotine...

Ako netko ima bijeli, je li kompletan M bijeli, tj. u istoj nijansi i s prednje i straznje strane? Na slikama mi se cini kao da je straznji dio sivkast.

2)

Sta bi jos bilo "must have" osim samog uredjaja za kupiti? Mozda neka torbica, zastitno kuciste, neki kabl, nesto cetvrto?

3)

Treba li se stogod posebno provjeriti na licu mjesta na njemu da bi se utvrdilo da je sve ok, ono - mrtvi pixeli, tipke, neke skrivene moguce greske i slicno? Pitam zato jer ce jamstvo biti u inozemstvu, tako da instruiram onog tko ce kupiti da dobro istestira prije.

moj zen je crni, i puno mi ljepsi od bijelog (stvar ukusa), nosio sam ga sa kljucevima u džepu par puta i malo sam ga izgrebao, ali nista strasne , neprimjetne ogrebotine, svejedno mi je prijateljica kupila negdje u austriji skin za zen http://www.circuitcity.com/IMAGE/pro....CL.ZVMSWH.JPG , koji mi je potpuno ruzan i nefunkcionalan, nikak ne stoji u džepu, tak da to si radje nemoj kupovat jer ja sam stavio par puta i vise nikad taj skin na njega, nemoj slucajno skidati zastitnu foliju za ekran koju dobis vec naljepljenu, ja sam skinuo , al sam kasnije kupio foliju za fotic i stavio gore i rjesena stvar.
    one male ogrebotine prekrio warehouseovom naljepnicom pogle kak zgleda dobro http://s139.photobucket.com/albums/q...06-07_1829.jpg
    kupi si punjac za zid, jer ga ne dobis sa zenom
    kod mene nikakve greske se nisu nikad pojavile, kupljen u hg spotu, to si provjeri negdje

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    iPhone 3G
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Bodovi
    16.954
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.954, Nivo: 31
    Bodovi: 16.954, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao obeysilich Pregledaj post
    one male ogrebotine prekrio warehouseovom naljepnicom pogle kak zgleda dobro http://s139.photobucket.com/albums/q...06-07_1829.jpg
    , strgo sam se na ovo, Warehouse-ov sticker nije mi ni bil na kraju pameti, sad dal dobro zgleda, ovak meni i ne bas, al vjerujem da ga treba vidjet uzivo...

A taj sticker si samo naljepil preko ovih tipki, isrezal si za ovaj klizac rupu i to je to?? Nisu te ovi zaobljeni rubovi zezali . . .

Warehouse - fakat super, dao si mi jednu dobru ideju . . .

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sam Fisher Pregledaj post
    , strgo sam se na ovo, Warehouse-ov sticker nije mi ni bil na kraju pameti, sad dal dobro zgleda, ovak meni i ne bas, al vjerujem da ga treba vidjet uzivo...

A taj sticker si samo naljepil preko ovih tipki, isrezal si za ovaj klizac rupu i to je to?? Nisu te ovi zaobljeni rubovi zezali . . .

Warehouse - fakat super, dao si mi jednu dobru ideju . . .

rubovi su i mene zabrinjavali, nisam znal kak da to slozim, ali naljepnica je odlicnog materijala, rasteze se lako pa sam samo rastegnuo preko ruba i zaljepio odispod tih par milimetara. problem je i polukrug bio, izrezano je tocno ali nemoze biti savrseno pa sam samo cackalicom ili noktom potisnuo ostatak u medjuprstor stvarno ne primjeti se da je naljepnica, slikano je mobitelom, super izgleda inace. imas kakvih ideja mozda da jos ukrasim zen?

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom Pregledaj post
    3) nemozes ga pregledavat prije kupnje,barem ne kod nas i uredaj koji ces kupiti no imas garanciju i nemora te to brinuti
    Da, ali kupit ce mi ga u inozemstvu, tako da ce ga van ducana (tj. gdje vec budu ) provjeriti pa da ga mogu zamijeniti ako ima kakvu pogresku, jer kad dodje meni u Zg bit ce kasno.

= Citat = Izvorno postao obeysilich Pregledaj post
    kupi si punjac za zid, jer ga ne dobis sa zenom
    Imam punjac od Motorole MPx200 koja ima standardni mini-usb, netko mi je vec rekao da bi to bilo rjesenje (Sodom, cini mi se).

Uglavnom, u MediaMarktu je 199 Eura i najvjerojatnije cu uzeti bijeli tako da me ljudi mogu pitati "A zasto je tvoj Ipod deblji od moga?"

Tnx obojici na odgovorima!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FlowBlow Pregledaj post
    Da, ali kupit ce mi ga u inozemstvu, tako da ce ga van ducana (tj. gdje vec budu ) provjeriti pa da ga mogu zamijeniti ako ima kakvu pogresku, jer kad dodje meni u Zg bit ce kasno.

Imam punjac od Motorole MPx200 koja ima standardni mini-usb, netko mi je vec rekao da bi to bilo rjesenje (Sodom, cini mi se).

Uglavnom, u MediaMarktu je 199 Eura i najvjerojatnije cu uzeti bijeli tako da me ljudi mogu pitati "A zasto je tvoj Ipod deblji od moga?"

Tnx obojici na odgovorima!
    nemoj racunat na mini usb punjac od motorole, ja imam v3 i isti mini usb punjac za v3. prije imao zen micro 6gb kod kojeg je isto tako rijetko valjalo sa v3 punjacem, samo nekad, (nikad nisam upio shvatiti kad radi), a sa zen visionom je isti slucaj. zen se upali (registrira punjac) ali ne puni. ja idem na sigurno , kupio adapter za zid, ne mislim na moru shvatit kako nemam gdje napunit zen

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove