ps. to što ti je mobitel u blizini playera bio nema veze sa njegovim smrzavanjem![]()
Da bi izbjegla smrzavanje playera, nemoj kod prebacivati na iduću pjesmu u prvih 2 sekunde. Znači, ako si na opciji shuffle i skipaš pjesmu po pjesmu, obrati pozornost na odbrojavanje vremena pjesme i kad vidiš da je na 2. ili 3. sekundi, slobodno šaltaj dalje.
ps. to što ti je mobitel u blizini playera bio nema veze sa njegovim smrzavanjem![]()
angels might have been eaten.
što bi značilo da se player nesmije trest ili će se zamrznutnebi išlo
![]()
Hebiga imaš pravo, al pokušavam si opravdati kak se to moglo dogoditi a da ga nisam niti pipnula![]()
![]()
isti razlog iz kojeg se i windowsi mogu zamrznut ponekad a da ne pipaš kompjuter po kučištu,softver![]()
![]()
Mene sad muci jedan problem i misterij. Radi se o ovom :
Tu se vidi kak pokraj imena izvodaca i naziva pjesme, stoji i ova slika album covera. E sad ova slika nije cover od tog benda, nego od drugog, i nemam pojma kak se to tu stavilo i kak se to tu vidi . . .
E sad zanima me kak se stave ti album coveri da budu tak kraj pjesme, pokusaval sam staviti sliku u folder, al to ne radi . . .
slika koju ti prikazuje na zenu pokraj dotične pjesme integrirana je u tagove,
dakle nemožeš ju vidjet kao zasebnu sliku ili file u exploreru a niti će ju prikazivati na playeru ako tako bude prebačena.
album art može imati i više od jedne slike,tako da ponekad može i to biti slučaj zašto su različite slike prikazane za isti album...
moj prijedlog ti je da kategoriziraš glazbu u wmp11 i obaviš sinhronizaciju sa zenom, tako češ imati sve ažurirano a na kompjuteru točno vidjeti što će player prikazivati
sodom majstore...zbog tebe sam i kupio to cudo od playera...no
mene zanima dali je itko uspio nabaviti kakav dock ili nesto slicno u hr do sada i dali je tko kpovao preko ebay-a.de, jer ja razmisljam o tome...tamo neka dostava stoji od 5€ pa sad jel to stvarno tako ili...anyone?
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
Dock u hrvatskoj nemas tako da ga moras naruciti izvana..Jedino si a/v kabel mozes kod nas sloziti..
@DJ Zero drago mi je to čuti(goc poznato
)
što se tiče docka mogli bi organizirati nešto i grupno naručiti
ovako... jutros san nabavija ovo... (napokon)
i sad... instalira san sve kako kaze... registrira... sve ok...
ustekan zen.a u komp i ne pali se...
ne kaze mi da je ustekan... on se ne zeli uopce upalit...
a gori mu blinka ova ledica... ka da se puni...
ljudi pomagajte...
zen mi je poluuuuuuuuudijaaaaaaaaa... xD
piše ti jasno u uputstvima da ga moraš puniti 5 sati prije početka korištenja
Meni se ista stvar desila kad sam ga ja isao prvi puta puniti..Ja sam problem rijesio tako da sam zena ustekao u drugi usb port,odma nakon ukapcanja je blinkao punjenje ali sam ga mogao upaliti..
punjen je on, ali se nije palija nikako...
pokusa san sa drugin porton (koji valja garant... priko njega spajan mobitel...)
niti se palija niti ga je komp pripoznava...
odnija san ga nazad... pokusali oni u servisu svom...
dijagnoza: "crka..." (tako je reka serviser... xD)
bash san pehist... narucija... dosa mi novi iz zagreba... i ne valja... LoL
ali sredjeno je na nacin da su mi odma narucili novi... i sutra stize novi...![]()
postoji ,sa stražnje strane su isti konektori kao i na mini docku
Evo i mene na forumu. ponosan sam vlasnik zen vision m: 30gb. razlog registracije na forum je problem sa punjacem, punim svoj zen punjacem koji sam dobio sa playerom, onaj usb punjac, i problem je kada odem na more ili negdje na duze gdje nemam pristup racunalu.. hg spot nema u prodaju punjac za zen vision ( mislim na onaj standardni punjac kao kod mobitela, onaj koji se ušteka u zid, pa me zanima sto da radim, koji punjac kupiti, dali postoji rjesenje. hvlaa unaprijed
)
postoje alternative poput punjača za mda/qtek/htc uredaje sa usbom, psp punjac,ili bilokakav drugi koji ima odgovarajuči konektor i 5V
ja osobno koristim punjac koji sam kupio ovdje : http://free-zg.t-com.hr/sebo/oprema.htm po cijeni od 50kn pa isto preporučam i tebi.
Evo da ti prvo cestitam na kupnji najboljeg playera danasnjice. . .
A sto se tice punjaca, imas za kupiti u Chipoteci ovo : ADAPTER ZA LAPTOP 5-24 V 4 /1,5 A
Dobis s njim i razlicite nastavke i jedan ti pase za Zen . . .
Sad neznam dal se to kaj mjenjalo, ja sam to kupoval prije oko godinu dana, mozda su dobili drugacije modele, pa ti je najbolje da odes tam i pitas nekog, sigurno ce ti pomoc . . .
malo me zbunjuju ove kratice, da pojednostavimo:
http://pics.rbc.ru/img/cnews/2006/01/27/ls.jpg
znaci, ja trebam punjac koji s jedne strane ulazi u ovu srednju rupicu na ovom dodatnom nastavku, a s suprotne strane je standardni prikljucak za zid, ne? to se moze pronaci u nekim opremljenim audio/video trgovinama, posto sam iz varazdina pa ne mislim u zg po punjac..? pomoc![]()
treba ti strujni adapter koji ima pripadajuci nastavak koji ide u "srednju rupicu" kako kazes i 5v output
hvala sodom, sutra na redu šoping![]()
i jedna slikica mog homemade zen vision dizajna
http://s139.photobucket.com/albums/q...06-07_1829.jpg
Mozda uspijem nekog nagovoriti da mi u EU kupi jedan taj Vision M. Ne mogu vise citati ovaj thread od muke!![]()
3 pitanja:
1)
Koje boje su vasi Zenovi? Pretpostavljam da su crni.
Ne znam koji da uzmem, crni ili bijeli. Navodno su na crnom nakon kraceg vremena uocljivije sitne ogrebotine...
Ako netko ima bijeli, je li kompletan M bijeli, tj. u istoj nijansi i s prednje i straznje strane? Na slikama mi se cini kao da je straznji dio sivkast.
2)
Sta bi jos bilo "must have" osim samog uredjaja za kupiti? Mozda neka torbica, zastitno kuciste, neki kabl, nesto cetvrto?
3)
Treba li se stogod posebno provjeriti na licu mjesta na njemu da bi se utvrdilo da je sve ok, ono - mrtvi pixeli, tipke, neke skrivene moguce greske i slicno? Pitam zato jer ce jamstvo biti u inozemstvu, tako da instruiram onog tko ce kupiti da dobro istestira prije.
Bookmarks