5V ulaz
av kabel je 4 pinski 3,5mm jack sa chinchevima na kraju,tako da to nebi išlo
slika je sa neta
5V ulaz
av kabel je 4 pinski 3,5mm jack sa chinchevima na kraju,tako da to nebi išlo
slika je sa neta
angels might have been eaten.
Slika je s neta.Al malo sam surfala pa moooožda planiram naručiti neke stvari dakle ako nas se skupi više ...![]()
Bas ste bezobrazni...
Kad vidim koliko vas kupuje taj Creative Zen Vision M, pitam se jesam li ja jedini koji je jos neodlucan (citaj: kratak s parama).![]()
To se zove sol na ranu!![]()
Cekam da jos malo padne cijena pa uzimam ako mi netko drugi ne ukrade ovaj sitnis prije...
Usput, cini se da nije tesko doci do baterije (kad ju bude trebalo zamijeniti), sudeci po ovome.
Evidentno, dodatni plus.![]()
joj joj...
Dakle...u av izlaz ustekas adapter koji je s jedne strane 3.5mm stereo a s druge chinch i onda na tu stranu gdje je chinch ustekas chinch
E, sada, caka je da taj adaptek koji ustekavas u av izlaz neustekas cijeli nego samo do pola...
Probaj radi...pinovi se poklope neboj se...
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
Zen mi se zbloksao dok sam ga slušala zaključanog i sad ponavlja neki d-d-d-d-d zvuk iz pjesme,i ne želi mi se ugasiti niti otključati (crni ekran),te spojim li ga na komp ne očitava..
ako ga ostavim da mu se isprazni baterija neznam oće li pomoći,ali me više zanima što se dogodi ako ga resetiram? ostaje sve na njemu (muzika,foto,video..)što je bilo osim što se vrati na stare postavke,dakle nema problema: ili?
I..ako može odgovor još danas![]()
to je prva stvar koju sam probao kada sam nabavio Zena
što misliš pod ovim " onda na tu stranu gdje je chinch ustekas chinch " ?
EDIT: evo igro sam se malo sa kabelom i uspio namjestit da 3,5 mm jack stoji nekako labavo u utoru u docku te dobio sliku i zvuk....zvuk je jasno mono no nije toliko bitno![]()
Zadnji uredio sodom : 12-05-2007 u 11:34
angels might have been eaten.
Stari mi ide u Njemačku pa ga možda nagovorim da se zagnjavi sa Zenom,ima tko da mi nabaci linkove dućana iz centra Munchena za neke accesories?
Tražila sam al baš neznam tolko njemački da nađem linkove.
![]()
![]()
Bookmarks