Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 214

Tema: Zen Vision:M

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    iPhone 3G
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Bodovi
    16.954
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.954, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i ja sam postao ponosnim vlasnikom Zen-a . Player je predobar, sad mi je ful drago kaj nisam uzel iPod, nebi znao kaj propustam. Stavio sam si odma i najnoviji firmware (1.61.01e) i puno je bolji od onog pocetnog koji je bio unutra, osjetio sam to kod gledanja videa. Bio mi je problem punjenje, nekak mi je preko USB-a neprakticno i dugo tranje, al tu je sodom uskocio u pomoc (tnx jos jednom), sjetil sam se da imam doma onaj kakti univerzalni punjac kupljen u chipoteci, i super radi, napuni player za oko 2 sata.
    E sad, imam i par pitanja, kao prvo zanima me kolko vam traje baterija?
    A drugo, zanima me dal se mogu kak jos dodat teme osim onih 6 koje postoje?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pomoć Sa Punjačem

= Citat = Izvorno postao Sam Fisher Pregledaj post
    Evo i ja sam postao ponosnim vlasnikom Zen-a . Player je predobar, sad mi je ful drago kaj nisam uzel iPod, nebi znao kaj propustam. Stavio sam si odma i najnoviji firmware (1.61.01e) i puno je bolji od onog pocetnog koji je bio unutra, osjetio sam to kod gledanja videa. Bio mi je problem punjenje, nekak mi je preko USB-a neprakticno i dugo tranje, al tu je sodom uskocio u pomoc (tnx jos jednom), sjetil sam se da imam doma onaj kakti univerzalni punjac kupljen u chipoteci, i super radi, napuni player za oko 2 sata.
    E sad, imam i par pitanja, kao prvo zanima me kolko vam traje baterija?
    A drugo, zanima me dal se mogu kak jos dodat teme osim onih 6 koje postoje?

Evo i mene na forumu. ponosan sam vlasnik zen vision m: 30gb. razlog registracije na forum je problem sa punjacem, punim svoj zen punjacem koji sam dobio sa playerom, onaj usb punjac, i problem je kada odem na more ili negdje na duze gdje nemam pristup racunalu.. hg spot nema u prodaju punjac za zen vision ( mislim na onaj standardni punjac kao kod mobitela, onaj koji se ušteka u zid, pa me zanima sto da radim, koji punjac kupiti, dali postoji rjesenje. hvlaa unaprijed)

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    iPhone 3G
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Bodovi
    16.954
    Nivo
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao obeysilich Pregledaj post
    Evo i mene na forumu. ponosan sam vlasnik zen vision m: 30gb. razlog registracije na forum je problem sa punjacem, punim svoj zen punjacem koji sam dobio sa playerom, onaj usb punjac, i problem je kada odem na more ili negdje na duze gdje nemam pristup racunalu.. hg spot nema u prodaju punjac za zen vision ( mislim na onaj standardni punjac kao kod mobitela, onaj koji se ušteka u zid, pa me zanima sto da radim, koji punjac kupiti, dali postoji rjesenje. hvlaa unaprijed)
    Evo da ti prvo cestitam na kupnji najboljeg playera danasnjice . . .

A sto se tice punjaca, imas za kupiti u Chipoteci ovo : ADAPTER ZA LAPTOP 5-24 V 4 /1,5 A

Dobis s njim i razlicite nastavke i jedan ti pase za Zen . . .

Sad neznam dal se to kaj mjenjalo, ja sam to kupoval prije oko godinu dana, mozda su dobili drugacije modele, pa ti je najbolje da odes tam i pitas nekog, sigurno ce ti pomoc . . .

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove