Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 214

Tema: Zen Vision:M

Hybrid View

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    48
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se glasnoće tiče sa US firmwareom, gornja granica glasnoće je zamjetno viša od one sa EU firmwareom. Ja najčešće slušam 21-22 od maksimalnih 25, a inače dok slušam glazbu preko playera, volim slušati malo glasnije. A što se basa tiče, trebao bi si nabaviti malo bolje slušalice, jer sa bass boostom ćeš u većini slučajeva samo dobiti na distorziji.

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koliko me sječanje služi spram clixa na maksimumu je malo glasniji vision sada i nemam zamjerke....meni su i ex71 dovoljno "glasne" na njemu pa mislim da si miran (iako je koss još "glasniji")

što se tiče bass boosta,kako je Friski rekao distorzija je velika i ta opcija zbilja nije potrebna kad slušaš na slušalicama koje same po sebi imaju naglašen bas kao gornji modeli, a ako sam negdje spominjo da je bas loš onda sam govorio o slušalicama koje dolaze isporučene sa playerom sa kojima sve ovo zvuči smješno za jedan dap tog ranga

...ako pitaš za kvalitetu zvuka naspram h340,mislim da nije na njegovoj razini prema audiofilskim kriterijima

ps. ja nisam piso nikad recenziju , više neke osnovne natuknice
    Zadnji uredio sodom : 03-03-2007 u 12:00
    angels might have been eaten.

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aha, tnx obojici, sad mi je dosta toga jasnije... Bass Boost, znaci, mogu zaboraviti.
    Koss The Plug imaju vecu osjetljivost pa zvuce poprilicno glasnije od npr. EX-71.
    Citam da je izlazna snaga Visiona M 2x25 mW (sto je dosta jace od Clixovih 2x15 mW), ali ocito to ne igra toliko kod glasnoce... (slusao sam iPod koji navodno ima 2x5 mW i bio je prilicno glasan, dok sam s iAudio U3 s 2x30 mW, ocekivano, razvalio usi vec na volumeu 34 od 40).

Ako uzmem Visiona M, napisat cu neka svoja zapazanja, a ako se ipak odlucim za Cowon D2, onda i review kad ga "savladam" u potpunosti!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove