Pretpostavio sam to nakon što sam napisao post, ali what the hell... Neka ostane za buduće naraštaje i kupce...Ja sam se zajebao, tako da imam opravdan razlog...
Pretpostavio sam to nakon što sam napisao post, ali what the hell... Neka ostane za buduće naraštaje i kupce...Ja sam se zajebao, tako da imam opravdan razlog...
A sve što košta iznad 150 kn je relativno ok i kvalitetno (slušalice)... što skuplje to bolje (kad je tako šta možemo)
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja sam prestao kupovati slusalice skuplje od 70 kn. Prelako se strgaju tako da nema smisla placati toliku lovu svaki mjesec na slusalice...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ako si zadovoljan to je najbitnijeIzvorno postao rospaya
![]()
Vjeruj mi, imao sam masu slusalica i niti jedne nisu potrajale. A nije da ih toliko koristim ili nesto...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ne treba značiti. Ja sam kupio neke Philipsove najskuplje koje sam našao za 160 kn i bile su živi užas. Od basa ni b, samo visoki tonovi... Samo sam ih proslijedio dalje...Izvorno postao Symbian FAN
dal se mogu na ovom playeru učitat titlovi kad se gleda film ili se na kompu moraju "zalijepit" za film??![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
ja bih uzeo ovaj creative zato sto ima bolje specifikacije![]()
Bookmarks