da dignem ovaj thread iz mrtvih,...malo sam prelistavao arhivu...
nabavio sam player, također znam da ga frish-KI ima i mogu reči opčenito da je najbolji dap koji sam imao prilike koristit
kao bivši korisnik iriverovog hdd playera čini mi se da kvaliteta zvuka nije na njegovoj razini te ukupna glasnoča nije ista (manja je na creativu) što me sad malo frustrira no izači ču nakraj sa nekim osjetljivijim slušalicama.
također isporučene slušalice nisu po mom ukusu, u paketu uz njih i player dolazi samo usb kabel za povezivanje na kompjuter preko kojeg se ujedno i puni
kako player nema standardne priključne dolazi sa adapterom na kojem se nalazi tv out, dc in , te klasičan mini usb pa mislim da je bitno istaknut za sve potencijalne kupce kako se punjač za psp može koristit za punjenje playera što če im uštedit novce ako pomišljaju na nabavku originalnog punjača
slika videa je kristalna,a bitno je napomenut da nije potrebno posebno konvertirat video kako bi ga player mogao reproducirat...
dok reproducira animirane filmove (shark tale,shrek 2,animatrix...) usporediv je sa iriverovim clixom no kada su u pitanju filmovi i brze scene dolazi do izražaja jel ovakve zahtjevnije stvari odrađuje bez usporavanja ili slučaja kako je to na clixu,nedostatak fps-a
sučelje je brzo i prilično jednostavno te bogato opcijama,sve u svemu preporučam ga svima koji se dvoume oko kupnje playera u ovom cjenovnom rangu
Bookmarks