Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @router - ja sam obrisao. i objasnio već u temi gdje se ljevi žalio zašto sam obrisao.

što se tiče bodova, oprostit ćeš mi što ne znam da su bodovi likvidno sredstvo plaćanja. a što se tiče novca, makar bio na vip račun, to je novac i to se vidi. iz bodova se ne vidi da su novac, a ja ne moram poznavati uvjete kluba potrošača hrvatskih trgovačkih lanaca. eto stvarno nisam znao da možeš nekom 'poklonit 100 kuna bodova'.

od sada ćemo više pripaziti na to, pa ću tretirati novac na vip račun ne kao sredstvo plaćanja nego kao nešto što spada u zamjene. pa ako bude ponude za prodaju, brisat ću i konzum bodove i novac na vip račun.
    Zadnji uredio zappan : 11-12-2005 u 11:28

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    N80 IE
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zappan
    @router - ja sam obrisao. i objasnio već u temi gdje se ljevi žalio zašto sam obrisao.

što se tiče bodova, oprostit ćeš mi što ne znam da su bodovi likvidno sredstvo plaćanja. a što se tiče novca, makar bio na vip račun, to je novac i to se vidi. iz bodova se ne vidi da su novac, a ja ne moram poznavati uvjete kluba potrošača hrvatskih trgovačkih lanaca. eto stvarno nisam znao da možeš nekom 'poklonit 100 kuna bodova'.

od sada ćemo više pripaziti na to, pa ću tretirati novac na vip račun ne kao sredstvo plaćanja nego kao nešto što spada u zamjene. pa ako bude ponude za prodaju, brisat ću i konzum bodove i novac na vip račun.
    to je vec pravednije i hvala routeru sto se potrudio

i zappanu sto je izisao na pravi put
    Zadnji uredio zappan : 11-12-2005 u 11:32 Razlog: spajanje 2 posta zaredom
    DUKE II CMGSN

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dovoljno je da covjek potpise bonove koje je dobio na bodove iz Konzuma i u ducanu ih mozes zamijeniti za nairnice i ostalo iz prodajnog programa - po meni je to dovoljna likvidnost.
    Ja sam samo za to da ima reda , i da smo svi jednaki - tako da ako netko meni progovara jer sam u krivo , onda mogu i ja drugima , ali sa dobrom namjerom .

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove